Abi güle güle kullanhayırlı olsun bende gerçekten çok sevindim joystick alırsanda sony yada platoon al ikiside var 3senedir saglam ikiside

Bende SII Var ama mesajlaşmak için telefon lazım 900 falan biriktirdim sırf mesajlaşmak için bu telefonu alacağım
. Hemen Google resimlerden Xperia Pro Beyaz diye arattım hiç hoşuma gitmedi bu renk
. Sonra hemen maillere baktım
. Evet, gelen Esra diye bir mailde sadece BEYAZ modelinin temin edildiğini söylemişti
. Tam YANDIK! derken meğerki mesaj SanalReyonum.com'a attığım Xperia Ray hakkındaki mailmiş.

Oncelikle Hayirli Olsun .. Guzel Gunlere Vesile Olur Insallah Senin Icin ..
Ama Fiyat Bana Cok Pahali Gibi Geldi .. Normal Fiyat 1 Bin .. Kampanya Ile 800 TL ..
Cok Fazla Ya .. Bana 400 TL Gondersen Kutusunda Garantisi Ile Gonderirdim Sana .. :S
Neden Bu Kadar Pahali GSM'Ler Turkiye'De Acaba .. :S
Hepsiburada.com'a varsa kırmızı renklisini göndermeleri için mesaj attım. Bugün kardeşim "Abi sadece BEYAZ modeli varmış diye bir mail gelmiş" deyince telaşlandım. Hemen Google resimlerden Xperia Pro Beyaz diye arattım hiç hoşuma gitmedi bu renk
. Evet, gelen Esra diye bir mailde sadece BEYAZ modelinin temin edildiğini söylemişti
. Tam YANDIK! derken meğerki mesaj SanalReyonum.com'a attığım Xperia Ray hakkındaki mailmiş.
Çok rahatladım
---------- Eklendi @ 09:47:13 ---------- Yazıldı @ 09:46:48 ----------
Siyah modeli varken ne beyazı yahu
---------- Eklendi @ 09:51:09 ---------- Yazıldı @ 09:47:13 ----------
Türkiye'de şöyle bir mantık var:
Avrupadan gelen ürünlerin fiyatları en az 4 ile,
Amerikadan gelen ürünlerin fiyatları en az 2,5 ile çarpılır.
Bu telefon Sony Ericcson resmi sitesinde £229.00 fiyatıyla satılmaktadır. Ülkemizde bunu TL karşılığında almak istiyorsak:
£229.00 x 4 = 916,00 TL ödemeliyiz. Ancak bu kadar bile değil. Normal fiyatı 1048 TL olunca, bunun üzerine 132 TL bonus kazık fiyatını da eklemeliyiz.
Burda Ona Vereceqin Parayla IPhone 4 Alabilirsin .. 
Hepsiburada.com'a varsa kırmızı renklisini göndermeleri için mesaj attım. Bugün kardeşim "Abi sadece BEYAZ modeli varmış diye bir mail gelmiş" deyince telaşlandım. Hemen Google resimlerden Xperia Pro Beyaz diye arattım hiç hoşuma gitmedi bu renk
Çok rahatladım
---------- Eklendi @ 09:47:13 ---------- Yazıldı @ 09:46:48 ----------
Siyah modeli varken ne beyazı yahu
---------- Eklendi @ 09:51:09 ---------- Yazıldı @ 09:47:13 ----------
Türkiye'de şöyle bir mantık var:
Avrupadan gelen ürünlerin fiyatları en az 4 ile,
Amerikadan gelen ürünlerin fiyatları en az 2,5 ile çarpılır.
Bu telefon Sony Ericcson resmi sitesinde £229.00 fiyatıyla satılmaktadır. Ülkemizde bunu TL karşılığında almak istiyorsak:
£229.00 x 4 = 916,00 TL ödemeliyiz. Ancak bu kadar bile değil. Normal fiyatı 1048 TL olunca, bunun üzerine 132 TL bonus kazık fiyatını da eklemeliyiz.

sanki erkek çocugun olacak doğumuna günler kalmış gibi davranıyon hayırlı olsun adını ne koycan![]()
iyi hayırlı olsun lavyesinden oyunda oynanıyorsa süper çünkü bu androidlerin feci oyunları oluyor benim optimus blackte bi sürü oyun var.Bazıları tıpkı bilgisayardaki gibi fakat ekranda oynamak zor oluyor ne yazıkki ilerde androidlere özel gamepad falan yaparsalar yok satar ben söleyim sizlere.Hayırlı olsun bu arada geçen konuda sölemiştim androide geç diye hemen geçmişsin![]()

hayırlı olsun adaş.
Bu arada konu kutlamalara daha uygun gibi![]()
Gta da var
---------- Eklendi @ 14:06:22 ---------- Yazıldı @ 14:05:22 ----------
Gta da var![]()
Telefon gelsin oyunları klavyeyle oynarım 
GTA 3 varTelefon gelsin oyunları klavyeyle oynarım
![]()
nasıl bir duygu olduğunu anlatırsın artık 
o zaman platoon al ab 20 tl tanesi
Pahalı modellere bakamıyorum. Bir seferde en fazla 50 TL lik alışveriş yapabiliyorum
Katılıyorum. İşte bu telefonu almamın en büyük sebeplerinden biri de buydu. Ayrıca kamerası![]()
Artık klavye desteklemeyen oyunlar için de yazılım çıkarırsın.![]()

klavyesiz kullanılmıyormu
o zaman platoon al ab 20 tl tanesi
Artık klavye desteklemeyen oyunlar için de yazılım çıkarırsın.![]()