Hayalimdeki Telefon Artık Sadece Birkaç Gün Uzağımda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
Bende SII Var ama mesajlaşmak için telefon lazım 900 falan biriktirdim sırf mesajlaşmak için bu telefonu alacağım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi güle güle kullan :) hayırlı olsun bende gerçekten çok sevindim joystick alırsanda sony yada platoon al ikiside var 3senedir saglam ikiside

Pahalı modellere bakamıyorum. Bir seferde en fazla 50 TL lik alışveriş yapabiliyorum :)

Bende SII Var ama mesajlaşmak için telefon lazım 900 falan biriktirdim sırf mesajlaşmak için bu telefonu alacağım

Katılıyorum. İşte bu telefonu almamın en büyük sebeplerinden biri de buydu. Ayrıca kamerası ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Oncelikle Hayirli Olsun .. Guzel Gunlere Vesile Olur Insallah Senin Icin ..

Ama Fiyat Bana Cok Pahali Gibi Geldi .. Normal Fiyat 1 Bin .. Kampanya Ile 800 TL ..

Cok Fazla Ya .. Bana 400 TL Gondersen Kutusunda Garantisi Ile Gonderirdim Sana .. :S

Neden Bu Kadar Pahali GSM'Ler Turkiye'De Acaba .. :S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hepsiburada.com'a varsa kırmızı renklisini göndermeleri için mesaj attım. Bugün kardeşim "Abi sadece BEYAZ modeli varmış diye bir mail gelmiş" deyince telaşlandım :cnfsd:. Hemen Google resimlerden Xperia Pro Beyaz diye arattım hiç hoşuma gitmedi bu renk :hmmm. Sonra hemen maillere baktım :pc:. Evet, gelen Esra diye bir mailde sadece BEYAZ modelinin temin edildiğini söylemişti :vur. Tam YANDIK! derken meğerki mesaj SanalReyonum.com'a attığım Xperia Ray hakkındaki mailmiş.

Çok rahatladım :heyo2:

---------- Eklendi @ 09:47:13 ---------- Yazıldı @ 09:46:48 ----------

Siyah modeli varken ne beyazı yahu :D

---------- Eklendi @ 09:51:09 ---------- Yazıldı @ 09:47:13 ----------

Oncelikle Hayirli Olsun .. Guzel Gunlere Vesile Olur Insallah Senin Icin ..

Ama Fiyat Bana Cok Pahali Gibi Geldi .. Normal Fiyat 1 Bin .. Kampanya Ile 800 TL ..

Cok Fazla Ya .. Bana 400 TL Gondersen Kutusunda Garantisi Ile Gonderirdim Sana .. :S

Neden Bu Kadar Pahali GSM'Ler Turkiye'De Acaba .. :S

Türkiye'de şöyle bir mantık var:

Avrupadan gelen ürünlerin fiyatları en az 4 ile,
Amerikadan gelen ürünlerin fiyatları en az 2,5 ile çarpılır.

Bu telefon Sony Ericcson resmi sitesinde £229.00 fiyatıyla satılmaktadır. Ülkemizde bunu TL karşılığında almak istiyorsak:

£229.00 x 4 = 916,00 TL ödemeliyiz. Ancak bu kadar bile değil. Normal fiyatı 1048 TL olunca, bunun üzerine 132 TL bonus kazık fiyatını da eklemeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic. ve Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hepsiburada.com'a varsa kırmızı renklisini göndermeleri için mesaj attım. Bugün kardeşim "Abi sadece BEYAZ modeli varmış diye bir mail gelmiş" deyince telaşlandım :cnfsd:. Hemen Google resimlerden Xperia Pro Beyaz diye arattım hiç hoşuma gitmedi bu renk :hmmm. Sonra hemen maillere baktım :pc:. Evet, gelen Esra diye bir mailde sadece BEYAZ modelinin temin edildiğini söylemişti :vur. Tam YANDIK! derken meğerki mesaj SanalReyonum.com'a attığım Xperia Ray hakkındaki mailmiş.

Bu telefon Sony Ericcson resmi sitesinde £229.00 fiyatıyla satılmaktadır. Ülkemizde bunu TL karşılığında almak istiyorsak:

£229.00 x 4 = 916,00 TL ödemeliyiz. Ancak bu kadar bile değil. Normal fiyatı 1048 TL olunca, bunun üzerine 132 TL bonus kazık fiyatını da eklemeliyiz.

Yuhh .. :) Burda Ona Vereceqin Parayla IPhone 4 Alabilirsin .. :)

Ilqincc ..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sanki erkek çocugun olacak doğumuna günler kalmış gibi davranıyon hayırlı olsun adını ne koycan :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

:alkis

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
iyi hayırlı olsun lavyesinden oyunda oynanıyorsa süper çünkü bu androidlerin feci oyunları oluyor benim optimus blackte bi sürü oyun var.Bazıları tıpkı bilgisayardaki gibi fakat ekranda oynamak zor oluyor ne yazıkki ilerde androidlere özel gamepad falan yaparsalar yok satar ben söleyim sizlere.Hayırlı olsun bu arada geçen konuda sölemiştim androide geç diye hemen geçmişsin:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun adaş.

Bu arada konu kutlamalara daha uygun gibi :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sanki erkek çocugun olacak doğumuna günler kalmış gibi davranıyon hayırlı olsun adını ne koycan :D

Telefonumun ismini Pessimistic koyacağım ;)

iyi hayırlı olsun lavyesinden oyunda oynanıyorsa süper çünkü bu androidlerin feci oyunları oluyor benim optimus blackte bi sürü oyun var.Bazıları tıpkı bilgisayardaki gibi fakat ekranda oynamak zor oluyor ne yazıkki ilerde androidlere özel gamepad falan yaparsalar yok satar ben söleyim sizlere.Hayırlı olsun bu arada geçen konuda sölemiştim androide geç diye hemen geçmişsin:D

Bilmem, oyunlar destekler mi klavyeyi :D

hayırlı olsun adaş.

Bu arada konu kutlamalara daha uygun gibi :)

Sadece sipariş ettim. Gelince bu konuyu kapattırıp oraya yeni bir konu açacağım.

---------- Eklendi @ 14:02:10 ---------- Yazıldı @ 13:56:17 ----------

İşte klavye ile uyumlu android oyunları:

1. Meganoid
2. Stardash
3. INC
4. GTA III - unable to fire/punch/use weapons
5. Sonic CD
6. Radiant HD
7. D.A.R.K - unable to fire (user reported)
8. Micronytes
9. Minecraft Pocket Edition - only able to switch between three tiles that you selected to use
10. OpenTyrian
11. Minebuilder - only able to move around
12. Jumpy
13. Zenonia
14. Zenonia 2
15. Zenonia 3
16. Zenonia 4
17. Pacman championship
18. Guitar hero 5
19. Drag racing
20. Minicraft
21. Isle Survive
22. Sleepy Jack
23. Riptide GP
24. Reckless Getaway
25. Cordy
26. Inertia HD
27. Muffin knight
28. Wind-up knight
29. Serious Sam Kamikaze Attack
30. Lame Castle
31. Earth and Legend
32. Asphalt 5
33. Deadly Chambers
34. Shadowgun - only able to move character around
35. Toyshop Adventures
36. Edge Extended
37. Tap N Crash
38. A Zombie Survival
39. Raging Thunder 2
40. Illusia
41. TrialX2 Winter
42. Diversion
43. Wave Blazer
44. Crusade of Destiny
45. Trial Xtreme
46. Riptide GP
47. Sprinkle
48. Dweller BETA
49. Realms of Fortune
50. Aftermath XHD - only able to move character
51. Lode Runner X - unable to fire
52. Jimmy Pataya
53. Elphis
54. Cordy Sky

Liste 30 Aralık 2011'e ait. Bir de Xperia Play oyun konsolu ie oynanan oyunlar Xperia Pro klavyesiyle de oynanır gibime geliyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
Gta da var :ağlarım:

---------- Eklendi @ 14:06:22 ---------- Yazıldı @ 14:05:22 ----------

Gta da var :ağlarım:

enkazcı

Üye

Pahalı modellere bakamıyorum. Bir seferde en fazla 50 TL lik alışveriş yapabiliyorum :)

Katılıyorum. İşte bu telefonu almamın en büyük sebeplerinden biri de buydu. Ayrıca kamerası ;)
o zaman platoon al ab 20 tl tanesi

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Artık klavye desteklemeyen oyunlar için de yazılım çıkarırsın. :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
klongs

klongs

Üye
klavyesiz kullanılmıyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt