Hatay Usulü Biftek

  • 25 Mart 2013
  • 525 Okunma
  • 0 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MALZEMELER
    1 kg. köftelik et
    2 yemek kaşığı tereyağı
    2 dilim bayat ekmek
    1 çay kaşığı karabiber
    1 yemek kaşığı un ve domates salçası
    1 çay kaşığı nane
    Tuz

    YAPILIŞI
    Köftelik et, ekmek içi, un, tuz, karabiber, nane, salça ve bir kaşık yağ ile iyice yoğurulur. Geri kalan yağla fırın tepsisi yağlanır. Hazırlanan harç bir parmak kalınlığında açılarak üstüne yağ ve salça sürüldükten sonra fırına verilir. Piştikten sonra kesilip patates püresi ile birlikte servis edilir.
     


    Yazan: Haydar
    rear2011 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
20/09/2018 - 12:03