var hemde 2.2 tüm özelliklerini yazıyorum incelemede yarar var !
Platform Şebeke GSM&EDGE Band 850 / 900 / 1 800 / 1 900 3G Band 900/2100 Network & Data 3G HSDPA 7.2 İşletim Sistemi Android 2.2 Tarayıcı Android Tarayıcı Design Form Factor Tam Dokunmatik + QWERTY Kızaklı Tuş Takımı Boyut Ağırlık 156 g Boyutlar (YxGxD) 55 x 111 x 15,3 mm Ekran Dahili Teknoloji LCD Çözünürlük WQVGA (240 x 400) Boyut 3,2 inç Batarya Standart Kapasite 1 200 mAh Kullanıcı Arayüzü Giriş Yönetimi Tam Dokunmatik + QWERTY Kamera Kamera Çözünürlüğü 3 MP Dijital / Optik Zoom Dijital Oto Fokus AF Çekim modu Tek, Sürekli, Gülücük Yakala, Panaromik, Beni ekle, Hareketli Çekim Fotoğraf Efektleri Negatif, Siyah Beyaz, Sepya Video Video Oynatıcı Var Video Kayıt Var Müzik & Ses Müzik Oynatıcı Var Polifonik Zil Tonları Var MP3 Zil Tonları Var DRM Var (OMA DRM v1,0 FL) Müzik Kütüphanesi Var Eğlence Duvar Kağıdı Var FM Radyo Var FM Radio RDS Var İş Yönetimi Çevrimdışı Modu Var (Uçak Modu) Ses Kaydı & Sesli Posta Var Mesajlaşma SMS Var MMS Var e-Posta Var Bağlantı Bluetooth V 2.1 USB V2.0 USB Mass Storage Var Internet Tarayıcı Var SyncML (DM) Var WIFI 802.11 b/g/n AGPS Var PC Sync Uygulaması Kies Hafıza Kullanıcı Hafızası 150 MB Harici Hafıza 32 GB'a kadar Kişisel Bilgi Yönetimi Takvim Var İş Listesi Var Saat Var Alarm Var Hesap Makinesi Var Not Defteri Var Arama Fonksiyonları Hoparlör Var Caller ID Var Aranan / Cevapsız / Arayan Çağrı Var Diğer Dokunmatik Ekran Var