Tavsiye Kılavyeli Telefon Almak Istiyorum! Yorumlarınıza Ihtiyacım Var...

Sponsorlu Bağlantılar

punmer

Üye
    Konu Sahibi
Kılavyeli Telefon Almak Istiyorum! Yorumlarınıza Ihtiyacım Var...
Arkadaşlar 2 seneye yakındır samsung galaxy gio kullanıyorum. Artık şu androidin şarj olayı ve asam akıllı kullanacağım diye rom atma, kişiselleştirme çabalarından bıktım usandım. Zaten telefonumda bir tane oyun yok. İnternete girerim sosyal medya, forumlar falan... Mesajlaşma ve konuşma ile işte anca bir günü çıkarıyor. Mesajlaşmayı çok kullandığım için artık dokunmatik telden dolayı yoruldum. Kısacası hem şarjı iyi gidecek hem sitem olarak stabil çalışacak ve uygulama olarak da beni idare edebilecek bir klavyeli telefon arıyorum. Aklımda bb modelleri var, htc cha cha var, çok sevmesemde smbyan olduğundan dolayı nokia var seçeneklerde tabi nokianın da şarjı iyi gidiyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: 4un6si

___kaptan___

___kaptan___

Üye
nokia E 7 Tavsiyemdir :) :oke:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
symbian e71 /e72 var oyun olarak beklentin yüksek olmasın ama kullanımı rahat ikisininde

_RYUK_

_RYUK_

Üye
e6 almanı tavsiye ederim

punmer

Üye
    Konu Sahibi
ŞARJI BİTMEYEN TELEFON OLSA VARYA KAÇ PARA İSE ALIRIM HERHALDE :d

- - - Eklendi - - -

bb ler nasıl biiti mi sizce bb işletim sistemi şarjı baya iyi gidiyor sanırım onların. Uygulama bakımından da idare edicek kadar var.

recepex

recepex

Üye
n900 çift batarya ;)

MaxipmaN

Üye
e72 al e71e bulaşma

punmer

Üye
    Konu Sahibi
Bugun soyle bir bakma fırsatım oldu bb ler 400 e dusmus teknosada :) Ama androidi bırakınca ne wp ne bb uygulama bakımından yeterli gelmez diyorlar.

Emip

Emip

Üye
nokia e72 al :)

Joker.

Joker.

Üye
ŞARJI BİTMEYEN TELEFON OLSA VARYA KAÇ PARA İSE ALIRIM HERHALDE :d

- - - Eklendi - - -

bb ler nasıl biiti mi sizce bb işletim sistemi şarjı baya iyi gidiyor sanırım onların. Uygulama bakımından da idare edicek kadar var.

Var zaten 3 ay ellemeden duruyor.

fk555897

fk555897

Üye
BlackBerry Q10 al bence.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
nokia e7 :) blackberry sanırım e7 tarzı bir telefon yapacaktı eğer yaparsa onu tercih ederim :)

Üst Alt