whymee
Üye
Hangisi?
Xbox 360 Mı ? PS 3 mü ? arkadaşlar hangisi sizce xbox live bana biraz güzel geliyor o yüzden xbox almak istiyorum.Ama malesef xbox 360 da 3k sorunu diye bişey sordum almısken en iyisini alicam kinetick filan alcam 1 2 de oyun alıcam fakat ps 3 mü xbox mu karar verememekteyim ps 3 de yıllardır var yıllar önce ps 1 im vardı
tekken oynuyodum çok güzeldi
kablo filan böle çok güzeldi ne bileyim şimdi karar vermem gerek 3k sorunu şimdi alcam xbox u kinetick alcam birüsürü oyn alcam bi bakcan 3k sorunu gitti güzelim xbox yoksa 2012 modellerde bu sorun kalktımı baktıgım forumlarda 2009 2008 2007 filandi 2012 bulamadım kullananlardan tavsiyeler bekliyorum ve bir şey daha orjinal oyunlar oynucam fw atmıcam online oyun oynucam genellik o yüzden fw siz olucak xboxda sanırsam oyunlar daha pahalı
Tavsiyelerinizi bekliyorum... Xbox Ta beni en çok cezbeden şey Avatar olusturup bu avatarınla online oyun oynamak
assasin creed de filan avatarın la oynuyosun o çok hosuma gitti ya 
tekken oynuyodum çok güzeldi
kablo filan böle çok güzeldi ne bileyim şimdi karar vermem gerek 3k sorunu şimdi alcam xbox u kinetick alcam birüsürü oyn alcam bi bakcan 3k sorunu gitti güzelim xbox yoksa 2012 modellerde bu sorun kalktımı baktıgım forumlarda 2009 2008 2007 filandi 2012 bulamadım kullananlardan tavsiyeler bekliyorum ve bir şey daha orjinal oyunlar oynucam fw atmıcam online oyun oynucam genellik o yüzden fw siz olucak xboxda sanırsam oyunlar daha pahalı
Tavsiyelerinizi bekliyorum... Xbox Ta beni en çok cezbeden şey Avatar olusturup bu avatarınla online oyun oynamak
assasin creed de filan avatarın la oynuyosun o çok hosuma gitti ya 

) Arakdaşım da ps3 var multi. de akıyoruz yani o derece
üstelik ps3 Türkiye'de en çok tutulan konsol ayrıca Sony ben Microsoft'a Sony'yi tercih ederim her konuda hemde