Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

HANGİSİİ?

• XBOX 360

Kullanılan: 3 33.3%
  • PS 3

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi?
Xbox 360 Mı ? PS 3 mü ? arkadaşlar hangisi sizce xbox live bana biraz güzel geliyor o yüzden xbox almak istiyorum.Ama malesef xbox 360 da 3k sorunu diye bişey sordum almısken en iyisini alicam kinetick filan alcam 1 2 de oyun alıcam fakat ps 3 mü xbox mu karar verememekteyim ps 3 de yıllardır var yıllar önce ps 1 im vardı :D tekken oynuyodum çok güzeldi :D kablo filan böle çok güzeldi ne bileyim şimdi karar vermem gerek 3k sorunu şimdi alcam xbox u kinetick alcam birüsürü oyn alcam bi bakcan 3k sorunu gitti güzelim xbox yoksa 2012 modellerde bu sorun kalktımı baktıgım forumlarda 2009 2008 2007 filandi 2012 bulamadım kullananlardan tavsiyeler bekliyorum ve bir şey daha orjinal oyunlar oynucam fw atmıcam online oyun oynucam genellik o yüzden fw siz olucak xboxda sanırsam oyunlar daha pahalı :) Tavsiyelerinizi bekliyorum... Xbox Ta beni en çok cezbeden şey Avatar olusturup bu avatarınla online oyun oynamak :D assasin creed de filan avatarın la oynuyosun o çok hosuma gitti ya :)

ONG_bag

ONG_bag

Üye
kardeşim 2009 dan beri elite cihazlarda ve yeni çıkan slim modellerde 3k yok ben 6,7 saat duruyorum arada banamısın demiyor ve kinecttide unutmamak lazım ps3 move halt etmiş açıkcası tek bir üzücü yönü var oda xboxlive in paralı olması oda hakkını veriyor zaten yanlmıyorsam 3 aylık gold paket 60 tl di

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kesinlikle PS3. Sadece oyun oynamaz, internete girer ya da film de izyelebilirsin. Ayrıca XBOX kolu çok kötü

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Xboxta internete girilip film izlenmiyor zaten aslında xboxlive diye de birşey yok zaten öylesine bir isim değilmi.Ayrıca en rahat joystick xbox un kidir ps3 kullan çoğu arkadaşım bile bunu itiraf etti ben daha bir şey demiyorum

mustafa94015

Üye
kesinlikle PS^ü tek geçerim. hizmet çokluğu görüntü kalitesi yefek parça.. hepsi avantaj..

Türe

Türe

Üye
ikisi de harika cihazlar . fakat ben xbox360 ın daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsen ama ps3 kötü değil o da harika :oke:

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Bnce Ps3 en iyi korsan hile vb şeyler yok ve ayrıca internet de var bn almadım ama alcam (inş:d:) Arakdaşım da ps3 var multi. de akıyoruz yani o derece

USAForever

USAForever

Üye
PSVita

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Xboxta internete girilip film izlenmiyor zaten aslında xboxlive diye de birşey yok zaten öylesine bir isim değilmi.Ayrıca en rahat joystick xbox un kidir ps3 kullan çoğu arkadaşım bile bunu itiraf etti ben daha bir şey demiyorum

tercih meselesi. PS3 kolu daha çok hoşuma gidiyor.

sekinardi

sekinardi

Üye
ben PS3 tercih ederdim..

BeatsBox

BeatsBox

Üye
Xbox heturlu
ayrica oyun oyna xboxta puan tokla orfaki oyunlari alabilipn sinamalaride muzik vence x box

avcitalip

avcitalip

Üye
Türkiye'de yaşıyorsan PS3 kardeşim tartışmaya bile gerek yok çünkü adamlar Türkiye'ye desteği veriyorlar xbox ise yarım yamalak veriyor :evet: üstelik ps3 Türkiye'de en çok tutulan konsol ayrıca Sony ben Microsoft'a Sony'yi tercih ederim her konuda hemde :evet: :) gözün kapalı ps3 al diyorum fat kasa olmasın ama :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bilgisayara geçince birbirlerine avantajlarını sıralarım ama global çapta Xbox'ın satış oranlarından daha kaliteli olduğunu anlayabilirsin en basitinden.Grafik olarak Xbox daha başarılı aynı şekilde online serviside tartışmasız daha iyi.Fakat Xbox Live'ın paralı olduğunu hatırlatmak lazım.3K sorunu ise yeni cihazlarda yok.Gamepad konusunda ise XBOX gamepad'inin yetişkin eline daha uygun olduğu ve daha ergonomik olduğu bir gerçek.Bir kaç ay öncesine kadar internetten alışveriş yapamazsan PS3 al derdim ama artık XBOX'ında Türkiye desteği var.Tabi alacağın oyun konsolunu tercih etmendeki en büyük etken hoşlandığın oyun çeşitleri ve konsolu kullanma amacın olacaktır.

nomad2323

Üye
kullanıcıadları isimli arkadasa katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...