hangisi iyi sizce ? lg samsunf nokia sonyericsson g800 k 790i lg wiewty nokia 3600

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morevay

morevay

Üye
    Konu Sahibi
hangisi iyi sizce ? lg samsunf nokia sonyericsson g800 k 790i lg wiewty nokia 3600
ben k790i kullandım kamerası çok guzeldi onunkadar iyi sizce hangi bu 4 marka arasında?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bunların arasından birini seç deseler ilk tercihim nokia olurdu. Özellik farkı değil marka farkı önemli benim için.

morevay

morevay

Üye
    Konu Sahibi
markada digerleri marka degilmi ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kamera olarak samsung u görünüş olarak lg yi kolay kullanım açısından nokia yı tavsiye ederim :) karar senin artık :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kafanın ağrımasını istemiyorsan nokia seç kardeşim..diğerleri de marka ama uğraşırsın..

akolik

akolik

Üye
2 kere samsung tuzağına düşmüş biri olarak samsung alma derim ilk aldığım samsung kendi kendine kapanıyordu telefonu cebimden çıkarmadığım sürece farkında olmuyordum şimdi samsung star kullanıyorum onunda camı kırıldı ekranda küçük bir siyahlık var ve aynı sorun ondada var telefonda müzik dinlerken elimden masaya koyuyorum hop resetliyo ve bu eskisine göre çok oluyor bnce nokia al için rahat olsun bnm kuzenimde 2. lg telefonu kulanıyo daha bi sorununu görmedim ama oyunda oynamak istersen nokia al

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
2 kere samsung tuzağına düşmüş biri olarak samsung alma derim ilk aldığım samsung kendi kendine kapanıyordu telefonu cebimden çıkarmadığım sürece farkında olmuyordum şimdi samsung star kullanıyorum onunda camı kırıldı ekranda küçük bir siyahlık var ve aynı sorun ondada var telefonda müzik dinlerken elimden masaya koyuyorum hop resetliyo ve bu eskisine göre çok oluyor bnce nokia al için rahat olsun bnm kuzenimde 2. lg telefonu kulanıyo daha bi sorununu görmedim ama oyunda oynamak istersen nokia al
gördün mü?

morevay

morevay

Üye
    Konu Sahibi
ozaman herkez nokia diyor alıyorum

--------------- Ekleme ---------------

peki aranızda nokia 3600 kullan varmı ?

akolik

akolik

Üye
güzel bir telefonun varken ndn yenisini alıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...