drag10
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar ben sony xperia telefon alıcam bütçem en fazla 900 tl ye kadar.Telefonlada bir türlü karar veremiyorum birinin işlemcisi düşük birinin sar değeri fazla birinin artırılabilir hafızası yok .Benim için telefonda olması gerekenler şunlar : İnternette falan gezinicem hızlı olsun oyun oynarım güçlü oyunları kasmadan açsın artırılabilir hafızası olsun ön kamerası çok şart değil ama olursa iyi olur menü geçişlerinde falan asla kasma lag yapmasın. Aslında ben xperia arc s düşünmüştüm ama bazıları oyunda falan kastığını söylüyor hangisini almam iyi olur bir tavsiye ederseniz memnun olurum.
kardes bende p dusunmustm ama dedin gibi sd kart girisi yok o yuzdn sogudum simdi xperia j gordm snce o nasl
xperia j alma hafızası düşük o telefonun ve yavaş tahminimce oyunlarda kasar. P yi de alma derim çünkü forumlarda p kullanıcıların yazılarını okursan herkes batarya problemi olduğunu söylüyor aralardında sarjım 4 saat gidiyo diyenelr dahi var zaten normaldir 1320 mah batarya var çok düşük bi rakam.bence alabileceğin en iyi telefon S çünkü hızlı hafızası yüksek kamera çok iyi bataryası çok iyi yeğenimde var kullanıyo fazlasıyla memnun telefondan sıfırları 1100 TL civarında ama Z çıktığından beri düşüşte 1000lira olan yerlerde var yanılmıyorsam internette ya ikinci el al yada biraz bekle fiyatı biraz daha düşer
Z den bahsetmiş.kardeş son tavsiye ettiğin xperia j mi p mi tam anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?