Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hangi telefonun wifi si hızlı kullanan ve bılgısı olan arkadaslar içeri
Sponsorlu Bağlantılar
ahmet50
Üye
Konu Sahibi
hangi telefonun wifi si hızlı kullanan ve bılgısı olan arkadaslar içeri
arkadaslar hangi telefonun wifisi hızlıdır hangısı daha cabuk baglanmaktadır
tavsıylerınız ve düşünen arkadaslara yardımcı olursanız sevınırım ve fiyatıta makul olcak en fazla 500tl tavsıyelerınız ıcın tesekkurler
AKATLI
Üye
N79 al en iyisi
ahmet50
Üye
Konu Sahibi
kardes fena deıll evet onuda dusuncegım
saol
Cs***MaN
Üye
5800 wi-fi si gayet hızlı hiç beklemeden giriyorum....
fbforever
Üye
Wi-fi lar standart değilmi?
Cs***MaN
Üye
standart olabilir ama tam olarak bilmiyorum bide şöyle bişey olabilir bağlandığın modemin kaç bit oldugu....
fbforever
Üye
Mesafede önemli
Emre-45
Üye
N95,N96 wi-fi leri güzel ve hızlı.Samsung düşünürsen star wifi var 430 tl o da güzel hemde dokunmatik.
! AhmeT !
Üye
Arkadaşım ben N80 kullandım.Kablosuz ağlara "bağlanması" biraz uzun sürüyor.N82 de ie bu durum böyle değil.N82 daha kısa sürede "bağlanıyor" Demek istediğim bence n82 al
Cs***MaN
Üye
n95 arkadaşın dediği gibi gayet güzel bağlanıyo ama n95 den sonra şimdi 5800 kullanıyorum 5800 daha çabuk bağlanıyo....
turkiminator
Üye
5800 xpressmusic
rojinam
Üye
peki kardeş wifiyi nokia 6233e nasıl yükleyebilirim varmı program + rep
Emperian
Üye
n95 8gb yada 5800 ikisindede kullananlar çok memnun bu arada sakın 5800 ile 5230 arasındaki benzerligede dikkat et
rojinam
Üye
ya kardeş 6233e yüklenebilirmi onu diyorum
--------------- Ekleme ---------------
6233e nasıl yükleyebilirim WİFİ programını varmı öyle bir program yrdm edin lütfen
ahmet50
Üye
Konu Sahibi
6233 e oyle bır program olmaz ve hatta wifi özelligi olmayanların hıc bırını yukleyemezsınn
--------------- Ekleme ---------------
black berry kullananlar varmı acaba internet hızı nasıl acaba onerılerınız için tesekkur ederımm