Hangi telefonu alsam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu alsam ?
Merhaba arkadaşlar. 1 yıllık samsung star wifi kullanıcısıyım. Telefondan hiçbirşekilde bi şikayetim yok. Mesaj yazmasi, pratikliği, internette surf olsun süper bi telefon. ama biraz yaşlandı. ekranında çizikler arttı. bide hızı bana yetmiyor artik. Ch@t 527 ile Samsung Galaxy Young arasinda kaldım. İkiside ucuz, ikiside kullanışlı. Abimde c3 var oda güzel telefon fakat çok klasik geldi bana fazla işimi görmez + 300 Liradan fazla. Ch@t 527 Goldda 230 Lira Young ise 300 civari. Sizce internette rahatça gezebilmek için Young mı alayım yoksa pratik ve seri mesajlar için ch@t 527 mi ? Ha bu arada üste 200 daha koy ace al gibi yorumlar atmamanızı rica ediyorum çünkü bütçem bunlara uygun. Veya başka bi telefonda önerebilirmisiniz ? 350 Lirayı geçmezse sevinirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
İnternet için galaxy y daha iyi olur

15097

15097

Üye
Galaxy Y

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
galaxy y 1 ay kadar kullanmistim fakat klavyesi rezalet normal klavyeyi degistirip 3 lü tuslar olarak yaparak yazabiliyosun :D

abandonware

abandonware

Üye
galaxy y berbat hiç düşünme bile :kotu: ben sna 3 yıl star kullanan biri olarak samsung star 3'ü öneririm :good:

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
android dünyasina atilmak istiyorum bu işletim sistemi sıktı :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy gio?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Evet diyorum cunku gercekten kullanisli yani telefon tutupta corby kullananlar var kardesim

sharke2010

sharke2010

Üye
galaxy y aldım ama şu an elimde 6300 var ,bencede 700 tl altı android alma

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet diyorum cunku gercekten kullanisli yani telefon tutupta corby kullananlar var kardesim

Sen yanlış anladın beni.star senin işini görüyosa galaxy y veya gio rahatlıkla işini görür diyorum.telefonunu kötülemiyorum:)

byforever

Üye
Android bahane bence ben sana wave 525 öneririm.neti hızlı+doku
nmatiği super+herkesin dedii gibi donma felan yapmiyor+mesaj yazmasi cok kolay +wifisi var+angry birds talking tomu feln destekliyor+fiyati bakimindan 320 lira ile 420 lira arasinda bulabilirsin.ben beyaz olandan kullaniyom.cok rahat ve 5800 a fark atar bence.dokunmatigi iphone a cok benziyor.benim tek şikaetim ben temizlik hastasiyim cami cabuk kirleniyor sinir oliyom.

abandonware

abandonware

Üye
Samsung star'a süper telefon diyor o zaman galaxy y'ye,gio'ya ne der onu sen düşün:D

abicim onlar doğru düzgün angrybirds bilecelıştıramıyorlar neredeyse :zong:

- - - Eklendi - - -

Android bahane bence ben sana wave 525 öneririm.neti hızlı+doku
nmatiği super+herkesin dedii gibi donma felan yapmiyor+mesaj yazmasi cok kolay +wifisi var+angry birds talking tomu feln destekliyor+fiyati bakimindan 320 lira ile 420 lira arasinda bulabilirsin.ben beyaz olandan kullaniyom.cok rahat ve 5800 a fark atar bence.dokunmatigi iphone a cok benziyor.benim tek şikaetim ben temizlik hastasiyim cami cabuk kirleniyor sinir oliyom.

dedeiğin doğru fakat bada için uygulama çok az :(

CasuS_87

CasuS_87

Üye
kardeş biraz daha bütce ayırabilirsin gio al derim .. :) ama bu ikisi arasın galaxy y ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
abicim onlar doğru düzgün angrybirds bilecelıştıramıyorlar neredeyse :zong:

- - - Eklendi - - -

dedeiğin doğru fakat bada için uygulama çok az :(
O kadar da değil:oke: http://www.youtube.com/watch?v=KHiCUaRLmTA

- - - Eklendi - - -

Ya zaten oyun oynıcam demiyo ki.internete girecek

15097

15097

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt