Hangi Telefon Markası Daha İyi Telefon Üretiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon markası dahi iyi telefon üretiyor?

• nokia

Kullanılan: 107 73.8%
  • sony ericsson

Kullanılan: 28 19.3%
  • samsung

Kullanılan: 8 5.5%
  • siemens

Kullanılan: 2 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Anket kapatılmış .

atary

Üye
NOKİA SAMSUNG VE SONY ERİCSON :d

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
buda sorumu :) tabiki nokia

safakk

safakk

Üye
gereksiz ve yersiz olmuş ve kapsamı aşırıderecede geniş olmuş sonuç boşuna yer işgal etmiş ;)

macline

macline

Üye
kesinlikle nokia

yusufucan

yusufucan

Üye
TAbiki Nokia ;)

Atakan

Atakan

Üye
nokia dan şaşma :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Bu soru yanlış çünkü soru kapsamı geniş,
Kızaklı telefonlarda samsung,
Normal telefonlarda nokia iyidir.

İşletim sistemi olarak Symbian (nokia)dır. Ancak symbianı bazen nokia diğer markalara tek telefonda kullanabilmesi için lisans veriyor zaten daha önce ortaklardı ancak nokia tüm hisseyi aldı ve şu anda tek sahibi. Nokia pahalıdır, kalitedir, 2.eli iyidir.

ben burda doğru söylemiş

emre34k

emre34k

Üye
BİZİM MİLLET TUTTURMUŞ NOKIA DİYE.HALBUKİ ONDAN DAHA KALİTELİ TELLERİ SAMSUNG YAPIYOR.AYRICA SAMSUNGLAR GÖZEDE HİTAP EDİYOR MESELA U700 :oke:

süperismail

süperismail

Üye
tabikide nokia şüphen mi wardı:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
nokia...:spr

Arazlam

Arazlam

Üye
smartphone olmayan telefonlarda nokia daha iyi ama symbian işin içine girince performans diye birşey kalmıyor her nekadar SE yi o kadar beğenmiyorsamda adam gibi başka şık olmadığından onu seçmek zorunda kaldım

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
sorman hata nokia

kickboxcu44

kickboxcu44

Üye
bence hem nokia hem samsung hem ericsson 'un iyi telefonları vardır.simens bunların biraz dışında kalmıştır.

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Bence nokia simbian olsun java olsun telefonu erişile bilir kılarak 1 adım önde diğer markalar hepsi kendi imzasını taşıyan program kullandırıyor evet fotoğraf ve video söz konusu olduğunda belki sony'nin desteği ile ericson diceksiniz ama harici program veya oyun yükleme konusunda ki revaşta olan yeğlenen bunlar nokia pazarın nabzını iyi tutuyor zaten dijital fotoğrafta ve videoda bir çılgınlık aldı başını gidiyor ona keza mp3 playerler çok makul fiyatlara cebimize girdi bile tabiki hepsi bir arada olsun diyorsan telefonunda fiyatıda ona göre neticede amaca yönelik tüketen bir toplum değiliz anket sonuçları nokia çıkacaktır büyük ihtimalle kaldıkı çinde öle çıkmış :D kaldıkı bunu icad eden adamlar motoroladır fakat tam o dönemlerde şirket olarak zor günler geçirdiler ve pazarı nokia ya kaptırdılar nokia fırsatçımı bence hayır dizaynerleri çok iyi çalıştı hepimiz ilk ericsonları motorolaları hatırlıyoruz bir 5110 çıktığında zil sesi ile piyasayı ele geçirdi ve tasarımdada iyiydiler bence cep telefonlarında bir çok özelliğin olabileceğini en azından türkiye şartlarında nokiadan öğrendik (Titrşim ) hariç o panasonic icadı :D

Forever Nokia :D:D:D:D

p1isever

Üye
ericssonn tek geçerim,gerçekçi olun.n95 cebe sığmıyo keza diğer nokialarda öyle.samsung kullanmaya kıyamazsın,hassas.ericssonn hem özellik ve ufak boyulu.p1i gibi bi telefonu nokia yapsa 2 katı büyüklükte olurdu

A1234567A

A1234567A

Üye
buda sorumu NOKİA

yağızaygün

yağızaygün

Üye
nokıa forever

facacan

facacan

Üye
General Mobile :ehe