Hangi Telefon Markası Daha İyi Telefon Üretiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon markası dahi iyi telefon üretiyor?

• nokia

Kullanılan: 107 73.8%
  • sony ericsson

Kullanılan: 28 19.3%
  • samsung

Kullanılan: 8 5.5%
  • siemens

Kullanılan: 2 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Anket kapatılmış .

bur123

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon Markası Daha İyi Telefon Üretiyor ?
Hangi telefon markası dahi iyi telefon üretiyor?

--------------- Ekleme ---------------

Anket 11.11.2008 tarihinde ve Saat 16:12 kapanaçaktır.Herkes anketimize katılabilir.

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Tartişmasiz Nokia.

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Nokia,Samsung Ama Tercih NOKİA :)

ByMobil

ByMobil

Üye
Bu soru yanlış çünkü soru kapsamı geniş,
Kızaklı telefonlarda samsung,
Normal telefonlarda nokia iyidir.

İşletim sistemi olarak Symbian (nokia)dır. Ancak symbianı bazen nokia diğer markalara tek telefonda kullanabilmesi için lisans veriyor zaten daha önce ortaklardı ancak nokia tüm hisseyi aldı ve şu anda tek sahibi. Nokia pahalıdır, kalitedir, 2.eli iyidir.

technonur

technonur

Üye
nokia ztn symbian olmasa talep baya düşer diye düşünüyorum

BuRacK

BuRacK

Üye
nokia Connecting People

nurayhan

nurayhan

Üye
Nokia :oke:

orkun85

orkun85

Üye
Nokia en iyisi gerisi yalan

karides

Üye
Bu sorunun kapsamı gerçekten de oldukça geniş. Öncelikle alıcının neyi ön planda tuttuğunu bilmek lazım.
Mesela işletim sisteminin gelişmişliğini ön planda tutuan bir kullanıcı için sayısız ürün çeşitliliğiyle symbian işletim sistemini kullanan Nokia ön plana çıkıyor. Ancak, N serisine kadar (ki bence N serisi bile mercek olarak SE ile eşdeğer değil) mercek kalitesi açısından SE oldukça arayı açmıştı. Hatta mercek bir tarafa, işletim sistemi açısından SE'nin P serisi bile çoğu Nokia kullanıcısının içini gıcıklatıyor.
Fiyat açısından sa SE ile Nokia arasında bence dağlar var. Ben yaklaşık 2 senedir K750 kullanıyorum ve bu özellikleri taşıyan bir Nokia'nın en az iki kat fiyatla satıldığını bilecek kadar da piyasaya hakimim. Evet kabul Symbian büyük eksiklik; ama fiyat-performans olarak SE bence daha bir ağır basıyor. İşin açıkçası ilk elime aldığınmda symbian eksikliğini ciddi şekilde hissetim. At'dan inip eşeğe binmişim gibi geldi. Ama alışınca da, internet hariç aralarında pek bir fark olmadığını anlıyor insan. Tabi bu söylediklerim ekonomik durumu iyi olan arkadaşlarımız için geçerli değil; ama Türkiye ekonomisini de düşününce pek çok arkadaşımıın bu söylediklerimi dikkate alacağını düşünüyorum.

ALbaTroS19

ALbaTroS19

Üye
tabikide nokıa

Salihyet

Salihyet

Üye
artık bu tür anketler açmaya gerek görmüyorum ne olur siz de açmayın kimin ne olduğu belli eğer bir şey danışma amacıyla açsaydın ok ama artık bu tür konular hakkında tartışmak yersiz ;)

CanceR

CanceR

Üye
şuana kadar nokia aldım hep 6600 da biraz sorun yaşadım ama soalsun kvk telefonumu değiştirdi nokiadan şaşmadım ;)

gestapo366

Üye
nokia en iyisiiiiiii!!!!!!!!!

Newwave

Newwave

Üye
Nokia bu sektörde açık ara liderdir ve nseries le de bunu kanıtlamıştır diye düşünüyorum.

all eyes on me

Üye
bence de nokia en iyisi hep nokia kullandım yine nokia kullaıyorum

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Nokia ;)

safak05

Üye
nokia dan şaş mayacaksın

exxor

Üye
kardeş şüphesiz NOKIA en iyi telefonları üretiyor.

erdem61

Üye
bu sony ericson elımızde daha erik kalmadı

--------------- Ekleme ---------------

nasıl:ehe

programcity

programcity

Üye
Bende NOKİA Diyorum Ama Yabancı Ülkelerde Genelde MOTOROLLA Kullanılıyormuş Duyduğuma Göre
:maxicep::turkiye::maxicep:

Üst Alt