Öneri Hangi lumia modelini tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Hangi lumia modelini tavsiye edersiniz
Arkadaslar sifir lumia almayi dusunuyorum
Max 700 lira

Led flashi olursa iyi olur.
Bide insallah nasip olursa android den gecicem arayuz performans ve sarj deneyimlerinizi de paylasirsaniz mutlu olurum.Tesekkurler
Bu arada telefonu teknosa vb yerlerden almiycam bilginize

UpOneTR

UpOneTR

Üye
700 değilde 800 e çıkarabilirsen iyi olur yada ikinci el bak

Kamera pek sorun değil buyuk ekran + pil dersen 1320
Aksini istersen 925 bak :)

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
general_90

general_90

Üye
Lumia 525 kullanıyorum. Güneş ışığında ekranını çok zor görüyorum. LED ekranı olan Bi lumia alırsan bence İyi olur(820 ve 925). En son hatırladığım kadarıyla 925hepsi burada ve hızlıal da

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 525 kullanıyorum. Güneş ışığında ekranını çok zor görüyorum. LED ekranı olan Bi lumia alırsan bence İyi olur(820 ve 925). En son hatırladığım kadarıyla 925hepsi burada ve hızlıal da
Internet zor ya ben bi 820 ye bakim

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Hepsiburadada lumia 820 599 tl son 13 ürün

• Beğen
Tepkiler: hasim38
general_90

general_90

Üye
Internet zor ya ben bi 820 ye bakim

820 kalın gelebilir. Arkadaşım 2. el 925 aldı 2.5 aylık 550 tl ye 6 ay önce çok ince ve kullanışlı.
Hem beğenmezsen satarken için yanmaz. Sıfırı çok para ama elden çıkarırken telefoncular almak istemiyor ve ucuza alıyorlar.

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
820 kalın gelebilir. Arkadaşım 2. el 925 aldı 2.5 aylık 550 tl ye 6 ay önce çok ince ve kullanışlı.
Hem beğenmezsen satarken için yanmaz. Sıfırı çok para ama elden çıkarırken telefoncular almak istemiyor ve ucuza alıyorlar.

Aynen 925 iyi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1320 derim giderim. İkinci bir bakın. Temiz ve az kullanılmış bir cihaz alın bence. Batarya ve büyük ekran sizi memnun eder

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Lumia 930.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Turkiyede 32 gb yok mu
32 GB Vodafone için özel üretim. Piyasada zorda olsa bulabilirsiniz. Hatta size ikinci el cihaz bulabilirim. Paranın geri kalanı cebinizde kalır. (İnternet üzerinden bulacağım kapıda ödemeli şekilde gelir ve cihazı aldığınızda paketi açıp kontrol edip ödemesini yaparsınız).
İsterseniz özel mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hasim38
drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama ben sizden öneri almak istiyorum 900 tlye kadar bir notebook önerisinde bulunabilir misiniz?
Oyun falan işim olmaz internet film Office falan yani günlük işler için istiyorum..
Önerilerinizi bekliyorum saygılar..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama ben sizden öneri almak istiyorum 900 tlye kadar bir notebook önerisinde bulunabilir misiniz?
Oyun falan işim olmaz internet film Office falan yani günlük işler için istiyorum..
Önerilerinizi bekliyorum saygılar..

drangela61

drangela61

Üye

Hocam ben de bunun üzerinde bayağı duruyorum nasıl dediğim şeyler için yeterli olur mu?
Bir de intel caleron mu iyi pentium mu dual core mu?
Teşekkür ederim

Üst Alt