Hangi Akıllı Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
Mantıklı olmak gerekirse Samsung, gereğinden fazla fiyatı var. Evet kaliteli ve iyi donanımlı smartphone üreticisi ama o paraya değmez. Htc'de pil ömrü ve servisi 0 denecek kadar az. Lg şu aralar gözüme çarptı. Optimus Black aldım bende. Fiyatı bakımından en iyi smartphone bence. Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip ve yakında 2.3 güncellemesi gelecek. 700 NIt Lcd ekrana sahip, kaliteli ve şık bir tasarımı var. Nova Display ekranı ve Uzaktan yardım konusunda kusursuz. Tavsiye edeceğim telefon Optimus Black. Eğer teknolojiyi yakından takip ediyorsan Lg Optimus 3D veya HTC Evo 3D'ye göz atmanı tavsiye ederim.

MezraL123

MezraL123

Üye
@Masha bence haksızsın. Samsung her kuruşuna değer asıl iphone değmez..

Eğer fiyat sıkıntın ve marka takıntın yoksa tabi acelende yoksa sana Motorola Droid Razr yada Samsung Nexus ( Nexus Prime ) öneririm. Şuan yeni çıkan bu iki model en iyilerindendir. Her işini görebilcek seviyede şuanki tüm telefonlardan üstün bana göre. Galaxy s2 veya Htc Sensation da güzeldir ama bu yeni çıkanların biraz gölgesinde kalıcak gibi. 720p ekranlı Nexus veya şık tasarımlı Razr almalısın. İkiside android işletim sistemli Nexus Android'in en güncel sürümü yüklü geliyor. Ama Türkiye'ye gelmesi için ne kadar beklemek gerekir ve ne kadar fiyatı olur emin değilim ve net bi açıklama yok. Yazılım açısından linux tabanlı olarak en iyi Nokia n9 var piyasada. N900 biraz eski kalıyo diğerlerinin yanında. Ama Nokia bu saatten sonra alınırmı tartışılır. Ayrıca android 4.0'ın açık kod tabanlı diye biliyorum. Genede karar senin..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Mantıklı olmak gerekirse Samsung, gereğinden fazla fiyatı var. Evet kaliteli ve iyi donanımlı smartphone üreticisi ama o paraya değmez.
katılmıyorum. :nono:galaxy mini bile hakkını veriyor.

serinaga

serinaga

Üye
Dostum yazılım işiyle uğraşıyorsan win mobile işletim sistemli bir tel al diyeceğim ama win mobile pil canavarıdır. Yinede olsun dersen üzerine bir de android yüklersin oldu mu sana 2 işletim sistemli bir smart phone ... :)

coacoa

Üye
galaxy s2 gereğinden fazla fiyatı var yazan arkadaşlar var.. ozaman iphone gereğinin 2 katı fazlasını almakta..

61semih

61semih

Üye
htc 3d evo gs2 veya yakında cıkacak olan samsungun nexus u olabılır

----------Eklendi @ 03:52:51 ---------- Yazıldı @ 03:44:55 ----------

Dostum yazılım işiyle uğraşıyorsan win mobile işletim sistemli bir tel al diyeceğim ama win mobile pil canavarıdır. Yinede olsun dersen üzerine bir de android yüklersin oldu mu sana 2 işletim sistemli bir smart phone ... :)
htc hd2 alsın ozaman hem wp7 kurulu kullanabılır ısterse android :good:

Ocean258

Ocean258

Üye
bı telefonda karar kıldın mı hocam ? aklına yatan bı telefon yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt