Hangi Akıllı Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Akıllı Telefon?
yeni telefon almak istiyorum. fakat aldığım telefonu işimde de kullanabilmeliyim. yazılımcıyım. işim gereği bilgisayar dışındayken uzaktan da gerektiğinde bilgisayarımı kontrol etmeliyim. bunu için bugüne kadar symbian kullandım. fakat şimdiki araştırmalarıma göre symbian'ın ömrü yavaş yavaş bitmekte. gördüğüm kadarıyla şu günlerde android ön plana çıkıyor. android'i veya diğer işletim sistemlerini bilmediğim için sizlere (kullananlara) sormak istedim. önce e7 hoşuma gitmişti. daha sonra ram'inin 256mb olduğunu öğrenince soğudum. işlemcisi ve ram'i işimi görebilecek güzel bi telefon ne önerirsiniz?.

şimdiden teşekkürler..

coacoa

Üye
aklında belirli bir marka varmı onlarıda yazarsan tavsiye veririz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nokia n900 , n9 , iphone 3gs, 4

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
para sınırı sorun değil. yeterki işimi görsün ne kadar olsa veririm.

pondusss arkadaşım sanırım yazdıklarımı tam olarak okumamışsın. iphone dediğin telefon yazılım konusunda sıfır. ben aynı zamanda o telefona kendim yazılım geliştirmeliyim. nokia'lar ise symbian. ve işlemci ve ram'i düşük

coacoa

Üye
kardeşim madem para sorun değil galaxy s2 almanı tavsiye ederim şu an piyasadaki en iyi 3 telefondan birisidir

Uruloki

Uruloki

Üye
qt desteği ile ve gerçek linux olması nedeniyle bence n900-n9 u tercih etmelisin ve ya bir geliştirici bulabilirsen n950 al klavyeside var

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
para sınırı sorun değil. yeterki işimi görsün ne kadar olsa veririm. pondusss arkadaşım sanırım yazdıklarımı tam olarak okumamışsın. iphone dediğin telefon yazılım konusunda sıfır. ben aynı zamanda o telefona kendim yazılım geliştirmeliyim. nokia'lar ise symbian. ve işlemci ve ram'i düşük
n900 ve n9 symbian değil.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yazılım işiyle uğraşıyorsa n900 yada n9 tavsiye olunur

Uruloki

Uruloki

Üye
birde iphone yazılım konusunda sıfır derken onu anlamış değilim 500bin uygulama kolayca pc kontrol uygulaması bulabilirsin olmadı jb yaparsın

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim madem para sorun değil galaxy s2 almanı tavsiye ederim şu an piyasadaki en iyi 3 telefondan birisidir

peki ya diğer ikisi?

galaxy s2'nin üzerinde biraz durdum ama eskiden beridir samsung'a pek güvenemem. bugüne kadar gördüğüm sansungların %80'inde mutlaka bi arıza vardı. tabi akıllı telefonlarını bilmiyorum. sizce güvenmeli miyim?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Samsunga güven, önümüz kış havalarda epey soğuk iyi ısıtır:)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

coacoa

Üye
peki ya diğer ikisi?

galaxy s2'nin üzerinde biraz durdum ama eskiden beridir samsung'a pek güvenemem. bugüne kadar gördüğüm sansungların %80'inde mutlaka bi arıza vardı. tabi akıllı telefonlarını bilmiyorum. sizce güvenmeli miyim?
samsung artık kendini aştı iphone çılgınlığına kafa tutan tek marka :D kardeşim mantıklı düsün bu zamanda nokia alınmaz iphone desen oda senin işini görmez devir android devri ve galaxy s2 kendini kanıtlamış bir telefon düsünmene bile gerek yok

anılbaran

anılbaran

Üye
yok buz devri :D Yenı yenı adetler cıkartıyonuz

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
samsung artık kendini aştı iphone çılgınlığına kafa tutan tek marka :D kardeşim mantıklı düsün bu zamanda nokia alınmaz iphone desen oda senin işini görmez devir android devri ve galaxy s2 kendini kanıtlamış bir telefon düsünmene bile gerek yok
evet sanırım haklısın. ama az önce verdiğin linkte telefonun işlemcisi veya ram'iyle ilgili bilgi yok. acaba bu konuda bilgin varmı?

n900 ve n9 symbian değil.
k.bakma arkadaşım ben onu symbian sanıyordum. MeeGo... peki buna ne kadar güvenmeliyim?? yaygın bir işletim sistemi değil.

coacoa

Üye
galaxy s2

1 gb ram

arm cortex a9 dual core 1200 mhz

örnek verim benim telefonun Qualcomm MSM 7230 800MHz ram 512 şu ana kadar ne oyunlarda nede baska biseyde kasma olmadı 1200mhz 1 gb ramli telefon uçar herhalde bilgisayar olur cebinde

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2

1 gb ram

arm cortex a9 dual core 1200 mhz

örnek verim benim telefonun Qualcomm MSM 7230 800MHz ram 512 şu ana kadar ne oyunlarda nede baska biseyde kasma olmadı 1200mhz 1 gb ramli telefon uçar herhalde bilgisayar olur cebinde

hah şimdi oldu :) tebrikler beni kandırmayı başardın :D ama aldıktan sonra bir işimi görmesn var yaa.... :P:D

yardımcı olan herkese teşekkürler...

coacoa

Üye
hah şimdi oldu :) tebrikler beni kandırmayı başardın :D ama aldıktan sonra bir işimi görmesn var yaa.... :P:D

yardımcı olan herkese teşekkürler...
o telefonu alıpta memnun kalmayan adam hayattan zevk almayan adamdır :D

y n s c n

y n s c n

Üye
cynogen ekibi gibi geliştirebilirsin android'i, Neo veya optimus black tavsiye ederim. Bütçede sıkıntı yoksa SGS2 veya Optimus 3D tavsiye ederim..

Ocean258

Ocean258

Üye
Para konusunda sıkıntınız yokda LG optimus 3D ye bakmanızı tavsıye ederım.. donanım olarak pıyasadakı en guclu telefonlardan .. Çift kanal ve çift belleğe sahip olan tek cihaz.DDR2 ram'e sahip. Tasarım ekran kalitesi ve fıyat olarakta guzel telefon bence.. tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt