Handy Shell v.2.0 - Ve 09.02.10 V.2.01. EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

fatihgol

Üye
süpersin eline sağlık

mesut1977

mesut1977

Üye
kardesim ***** dosya imzasiz yüklenmiyor ltfen imzasız dosya koymayın

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

densizLER

Üye
5800 a kurdum pu programı kaldıramıyorum :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
trk05

trk05

Üye
Arkadaşım..eline sağlıkta..kurdum..ama crak dosyasını kuramadım..hata veriyor..bende n95-8gb var..neden olur..telefon hack li değil ondan olabilirmi..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım..eline sağlıkta..kurdum..ama crak dosyasını kuramadım..hata veriyor..bende n95-8gb var..neden olur..telefon hack li değil ondan olabilirmi..

Rica ederim Bilal .. Evet c.r.a.c.k dosyası imzasın olduğundan dolayı yüklenemiyor . Hacklerseniz sorunsuzca tüm programları yükleyebilirsiniz . Sistem Modifikasyon bölümünde hack işlemi gerçekleştirebilirsiniz. eğer yapamıyorsanız daha kapsamlı yardımcı olurum .. İyi Forumlar , İyi Seneler ..

albar

albar

Üye
Dostum eline sağlık harika bişey :D çok güzel kullanımı var ,saçma sapan yorum yapanlara aldırma ,ben kullanan birisi olarak çok teşekkür ederim emeğine sağlık.Ayarları biraz karışık ama zamanla çözerim .Unutmadan küçük bir hatırlatma önemsiz ama ***** dosyasının adını handy shell ***** olsaydı daha iyi olurdu.bir çok programı aynı anda indirdim ve ertesi gün yükledim ***** dosyasının handy shelle ait olduğunu tekrar konuya girip bakınca anladım.dediğim gibi küçük bir ayrıntı ancak önemli olabilir.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sevgili albar , ben teşekkür ederim bu mükemmel yorum için güle güle kullan dostum. İnce bir ayrıntı yakalamışsın son derece haklısın. Değiştirme fırsatım maalesef yok :)
Ordu ' ya selamlar ..

albar

albar

Üye
eyvallah dostum ,yok ben zaten değiştir diye söylemedim,bundan sonraki paylaşımlar için küçük bir fikir sadece.Samsuna selamlar :)

gvz123

gvz123

Üye
inş. çalışır eline sağlık

baylaf42

baylaf42

Üye
yardım handy shell 2 ***** calısmıyor sertifika hatası verıyor n 86 da yardımcı olabılırmısınız?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba ... Öncelikle siz de sağolun .. Sertifika sorunu çıkartan eklenti için aşağıda link veriyorum

S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

Çok geniş bir konu , aralarında işe yaramayan eski anlatımlar da mevcut . Zaman ayırırsanız size uygun olanı bulup telefonunuzu HA-CK leyebilirsiniz . Artık bundan sonra istediğiniz uygun programı yükleyebilirsiniz. Maalesef programları bizler sadece bulup buluşturup , burada paylaşıyoruz .. Ben her programı da paylaşmıyorum , gerçekten işe yarar hoşuma giden şeyler olsun istiyorum .. Maalesef programları kendim yazamadığım için kayıtlı olarak veremiyorum , bunu ise kayıtlı olarak ancak yukarıda verdiğim linklerden yardım alarak bundan sonra kullanabilirsiniz .. Link vermenin ötesine maalesef geçemeyeceğim çünkü benim anlatacaklarım da zaten o sayfalarda anlatılmış , sadece biraz sabır ve zaman ayırın yeter :oke:

İyi Forumlar ...

Dostum sertifika sorunu için açıklama yapmıştım , işinize yarayacaktır :oke:

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Nokia 5800 a olmuo sanırım :(

davaci_18

davaci_18

Üye
Eline sağlık

emrah_16

emrah_16

Üye
süpper bir program saolasın

esenemrah

Üye
Teşekkürler

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

ayanikwalla

Üye
Bende E71 var programı kurdum ama crackte sertifika hatası verdi yardımcı olabilirmisiniz.

sonicorcist

sonicorcist

Üye
teşekkürlerrrr çok saol

Üst Alt