Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Handy Shell v.2.0 - Ve 09.02.10 V.2.01. EKLENDİ
Sponsorlu Bağlantılar
ayetullah25
Üye
teşektürler dostum
--------------- Ekleme ---------------
dasdsjdfgfhxsyffcxvcx
mahmudalo
Üye
arkadaşlar e63 veya e71 de, kısaca 320x240 ekranlarda deneyen oldu mu?
kemal21
Üye
güzel program
güvenlik1960
Üye
sevgili samsunspor kardeş bende 5800 var 1. linkte verdiğini kurdum açtı ve 14 günlük olduğunu yazıyordu 2. linkte verdiğin ***** dosyasını sertifikalayıp yüklediğimde proğram kesinlikle açılmıyor mesele bu
ahmetdemirci
Üye
arkadaşım ikinci dosyaya yüklenemiyor sağlıcısıyla görüşün diyor yani ******i ikinci dosya acılmıyor buna çare bulumusunu arkadaş ****** dosyası yüklenmiyor ....?
teşekkürler açıklama işe yaradı, paylaşım içinde teşekkürler ayrıca.
bi bilen varsa bilgi verebilirmi acaba, programı e60 a yükledim fakat şu görüntülerdeki küp görünümü olmuyor. ben mi yapamadım telefon mu desteklemiyor acaba?
Samsunspor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
rica ederim arkadaşım güle güle kullan. Şu an sayfaları ayrıntılı kontrol edemiyorum , sanırım n73de de küp çıkmamış. Ayarlar kısmında küpü seçmek mümkün ama bazı cihazlarda o seçenek sanırım çıkmıyor.
rica ederim arkadaşım güle güle kullan. Şu an sayfaları ayrıntılı kontrol edemiyorum , sanırım n73de de küp çıkmamış. Ayarlar kısmında küpü seçmek mümkün ama bazı cihazlarda o seçenek sanırım çıkmıyor.
sanırım desteklemiyor çünkü sitesinde şöyle bi not düşmüşler;
"Lütfen dikkat: 3D "Cube" arabirimi sadece Symbian S60 3.1 (Feature Pack 1) veya daha yüksek cihazlar tarafından desteklenmektedir."
sanırım desteklemiyor çünkü sitesinde şöyle bi not düşmüşler;
"Lütfen dikkat: 3D "Cube" arabirimi sadece Symbian S60 3.1 (Feature Pack 1) veya daha yüksek cihazlar tarafından desteklenmektedir."