Handy Shell v.2.0 - Ve 09.02.10 V.2.01. EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
teşektürler dostum

--------------- Ekleme ---------------

dasdsjdfgfhxsyffcxvcx

mahmudalo

Üye
arkadaşlar e63 veya e71 de, kısaca 320x240 ekranlarda deneyen oldu mu?

kemal21

kemal21

Üye
güzel program

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
sevgili samsunspor kardeş bende 5800 var 1. linkte verdiğini kurdum açtı ve 14 günlük olduğunu yazıyordu 2. linkte verdiğin ***** dosyasını sertifikalayıp yüklediğimde proğram kesinlikle açılmıyor mesele bu

ahmetdemirci

ahmetdemirci

Üye
arkadaşım ikinci dosyaya yüklenemiyor sağlıcısıyla görüşün diyor yani ******i ikinci dosya acılmıyor buna çare bulumusunu arkadaş ****** dosyası yüklenmiyor ....?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...tek-programla-sistem-hack-yontemi-225013.html

Bu ve benzeri konulardan yardım alarak telefonunu ha-ckleyebilirsin Dostum :oke:

arkadaşım ikinci dosyaya yüklenemiyor sağlıcısıyla görüşün diyor yani i ikinci dosya acılmıyor buna çare bulumusunu arkadaş dosyası yüklenmiyor ....?

Dostum , daha önce sertifika hatası için telefonunuzu ha-cklemeniz gerekiyor diye bahsetmiştim .

Yani 2. dosya sertifikasız . Sertifikalamanız ya da ha-ck yapmanız gerekmektedir .

umutismet

Üye
arkadaşım dediğin gibi ilk üsttekini sonra ***** yazanı kurdum
deneme süresi 14 gün yazıyor hala

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım dediğin gibi ilk üsttekini sonra yazanı kurdum
deneme süresi 14 gün yazıyor hala

Selam..
2.dosyayı sorunsuz yüklediğinizden eminseniz programdan çıkın tekrar girin hem Türkçe hem de f.u.l.l olacaktır. İyi Forumlar ..

actionx

Üye
bozuk dosya uyarısı vriyor 1.yi kurarken tel. hackli samsung i550w yine de eline sağlık saol çok teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bozuk dosya uyarısı vriyor 1.yi kurarken tel. hackli samsung i550w yine de eline sağlık saol çok teşekkürler

Teşekkür ederim siz de sağolun , uygulama telinizle uyumsuz maalesef

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Teşekkürler,
E71 de denendi, sorunsuz çalışıyor, sadece biraz kasıyor.

İyi Forumlar.

.....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler,
E71 de denendi, sorunsuz çalışıyor, sadece biraz kasıyor.

İyi Forumlar.

.....

Güle güle kullanın.. Bilgi için ben de Teşekkür Ederim .. E71 için soran arkadaşlara fikir oldu

devilmy

devilmy

Üye
n95 çalışıyor ama telefon kafayı yenı

alenehjerte

alenehjerte

Üye
ikinci dosyayı yüklerken "sertifika hatası" diyor ne yapabilirim???

alenehjerte

alenehjerte

Üye
teşekkürler açıklama işe yaradı, paylaşım içinde teşekkürler ayrıca.
bi bilen varsa bilgi verebilirmi acaba, programı e60 a yükledim fakat şu görüntülerdeki küp görünümü olmuyor. ben mi yapamadım telefon mu desteklemiyor acaba?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşım güle güle kullan. Şu an sayfaları ayrıntılı kontrol edemiyorum , sanırım n73de de küp çıkmamış. Ayarlar kısmında küpü seçmek mümkün ama bazı cihazlarda o seçenek sanırım çıkmıyor.

alenehjerte

alenehjerte

Üye
rica ederim arkadaşım güle güle kullan. Şu an sayfaları ayrıntılı kontrol edemiyorum , sanırım n73de de küp çıkmamış. Ayarlar kısmında küpü seçmek mümkün ama bazı cihazlarda o seçenek sanırım çıkmıyor.
teşekkürler!!

sanırım desteklemiyor çünkü sitesinde şöyle bi not düşmüşler;
"Lütfen dikkat: 3D "Cube" arabirimi sadece Symbian S60 3.1 (Feature Pack 1) veya daha yüksek cihazlar tarafından desteklenmektedir." |-)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler!!

sanırım desteklemiyor çünkü sitesinde şöyle bi not düşmüşler;
"Lütfen dikkat: 3D "Cube" arabirimi sadece Symbian S60 3.1 (Feature Pack 1) veya daha yüksek cihazlar tarafından desteklenmektedir." |-)

Ben de size bu bilgi için Çok Teşekkür Ederim .

Bu bilgiyi konuya ekleyeceğim :)
İlginize , bilginize tekrar Teşekkürler ..

haltie

haltie

Üye
eline sağlık abi deneyelim bakalım

Üst Alt