Handy Shell v.2.0 - Ve 09.02.10 V.2.01. EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

mahmudalo

Üye
bu 320x240 telefonlarda da düzgün çalışır mı ? mesela e71 de deneyen oldu mu bunu ?

ncemsultan

Üye
süper bi program ama ***** bende calısmadı setifika hatası fln dedi ama programı kullanmayı cok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
paylaşım için saol :)

passiv€ aggressiv€

Üye
eline sağlık...

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
soduğumuz sorulara yanıt alamıyoruz. 5800 a kuran varmı ve nasıl kurdu

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ρєηтαgяαм;1845130' Alıntı:
eline sağlık...

Güle Güle Kullan Umut Kardeşim ;)

soduğumuz sorulara yanıt alamıyoruz. 5800 a kuran varmı ve nasıl kurdu

Dostum ;

5800 ım olsaydı denerdim ve sonucunu burada yazardım . Maalesef olmadığı için Cevaplandıramıyorum..

Sizin var ise deneyiniz , denediniz fakat kurulmuyor diyorsanız , hangi hatayı veriyor onu da belirtirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışırım..

SERTİFİKA HATASI alan Arkadaşlarım ..

S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları bu bölümdeki uygun konuları araştırarak bu sorunu giderebilirsiniz ... İyi Forumlar ..

mukoline

mukoline

Üye
Kanka benimki unsigned değil bana 1 ve 2. ****** nosunu verebilirmisin?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cerrano

cerrano

Üye
kardeşim ellerine sağlık proğramı yükledim ama *****'İ telefona kabul ettiremedim...
(5730 xpressmusic) yardımcı olursan sevinirim, yok olamam dersen anlarım.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ellerine sağlık proğramı yükledim ama 'İ telefona kabul ettiremedim...
(5730 xpressmusic) yardımcı olursan sevinirim, yok olamam dersen anlarım.

Merhaba ... Öncelikle siz de sağolun .. Sertifika sorunu çıkartan eklenti için aşağıda link veriyorum

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/

Çok geniş bir konu , aralarında işe yaramayan eski anlatımlar da mevcut . Zaman ayırırsanız size uygun olanı bulup telefonunuzu HA-CK leyebilirsiniz . Artık bundan sonra istediğiniz uygun programı yükleyebilirsiniz. Maalesef programları bizler sadece bulup buluşturup , burada paylaşıyoruz .. Ben her programı da paylaşmıyorum , gerçekten işe yarar hoşuma giden şeyler olsun istiyorum .. Maalesef programları kendim yazamadığım için kayıtlı olarak veremiyorum , bunu ise kayıtlı olarak ancak yukarıda verdiğim linklerden yardım alarak bundan sonra kullanabilirsiniz .. Link vermenin ötesine maalesef geçemeyeceğim çünkü benim anlatacaklarım da zaten o sayfalarda anlatılmış , sadece biraz sabır ve zaman ayırın yeter :oke:

İyi Forumlar ...

thecentilmen

thecentilmen

Üye
uygulama için teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
C.rack dosyasını sertifikaladım. Çok şık oldu teşekkür ederim. :oke:

berglakin

berglakin

Üye
kardesım elıne emegıne saglık n73 e kurdum calısıyor ama senın capsta gosterdıgın gıbı kup seklınde olmadı onu nasıl ayarlayabılırım yada oyle bırsey olmuyormu ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Dostum Ne Demek ... Oluyor , görüntüleri kendi telefonumdan aldım . programı açınca sol tuş seçenekler sağ tuş ise küp , küpü tıkladığında o görüntü çıkıyor ve yön tuşları ile çeviriyorsun . Ya da ayarlar kısmından düzeltebilirsin görünümü , yine olmuyor ise ayrıntılı bilgi veririm :)

berglakin

berglakin

Üye
kardesım bu kadar hızlı bır cvp beklemıyordum acıkcası :))cok sagol ılgın ıcın..
kup dıye bı secenek cıkmadı kardesım bende uygulamayı actıgımda sol tus secenekler sag tus uygulamalar cıkıo .ayarlarada gırdıgımde "eklentiler"tuslar""tercıhler kısmı cıkıyor fakat ordada kup seklını bulamadım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum ....

seçenekler - ayarlar - tercihler - en üst kısımda sayfa değiştir kısmını KÜP olarak seçiyoruz :oke:

berglakin

berglakin

Üye
kardesım eyvallah sagolasında kup dıye bir secenek cıkmıyor bende yanı soyle soylıyım tercıhlerde sadece sunlar var "animasyon"etkin sayfalar"gorunur ol" "istisnalar" "otokilit tuslar" :) küp yapmak için sayfa secenegı yok yanı kardesım

Üst Alt