Haltieeee Böyle Gel :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gaffarson

gaffarson

Üye
Yaşlanıyoruz be David...

Ben pek fark etmiyorum kendimde şükürler olsun da sen yavaş yavaş gidiyorsun diye başlayarak moral bozucu bir giriş yapayım :ehe Buradan da kutlayayım dedim hazır foruma asırlar sonra teşrif etmişken :D Yeni yılının sana huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bunlar olursa tüm diğer istediklerin de beraberinde gelir zaten :oke: ama akıllı ol yanlış yoldasın dermişim :ehe Seni yıllardır tanırım hem de gayet iyi tanırım :naughty: iyi çocuksun vesselam ufak tefek kusurlar kadı kızında bile var. Övüyor muyum yeriyor muyum ben de anlamadım :ehe seneye Allah nasip ederse nasıl olsa yine kutlayacağız. O yüzden temennilerim bir yıllığına :ehe Herkes hak ettiğini yaşar kardeşim doğru yoldan sapma hak ettiğin güzel günler de otomatik olarak gelsin, güzel bir yıl dilerim.
Öyle kutlu olsun deyip geçmek olmaz iki satır laf etmek lazım:pro:

• Beğen
Tepkiler: haltie

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
mutlu yıllar halit :)

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
Yaşlanıyoruz be David...

Ben pek fark etmiyorum kendimde şükürler olsun da sen yavaş yavaş gidiyorsun diye başlayarak moral bozucu bir giriş yapayım :ehe Buradan da kutlayayım dedim hazır foruma asırlar sonra teşrif etmişken :D Yeni yılının sana huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bunlar olursa tüm diğer istediklerin de beraberinde gelir zaten :oke: ama akıllı ol yanlış yoldasın dermişim :ehe Seni yıllardır tanırım hem de gayet iyi tanırım :naughty: iyi çocuksun vesselam ufak tefek kusurlar kadı kızında bile var. Övüyor muyum yeriyor muyum ben de anlamadım :ehe seneye Allah nasip ederse nasıl olsa yine kutlayacağız. O yüzden temennilerim bir yıllığına :ehe Herkes hak ettiğini yaşar kardeşim doğru yoldan sapma hak ettiğin güzel günler de otomatik olarak gelsin, güzel bir yıl dilerim.
Öyle kutlu olsun deyip geçmek olmaz iki satır laf etmek lazım:pro:

Kardeşim tekrardan çok teşekkür ediyorum.Pek hoşlaşmıyorum böyle kutlamalardan ama hatırlanmak değer verildiğini görmek güzel.Evet çocukluk arkadaşıyız asker ziyaretime bile geldin çok teşekkür ederim:sarıl:Ne gündü be:ehe Adamla izmirde karşılaştık üstüne üstlük bağırdım konakta Gencerrrr:D hacı naber iyi senden çay içelim oturalım:D güzel gündü çok sağol kardeşim.Ha birde bu kadar seyrek gelme sık gel fena olur:ehe şaka yapıyorum iş yooğunluğunu biliyorum:eheTekrardan teşekkür ettim çok sağol kardeşim.:)

mutlu yıllar halit :)

Teşekkür ederim:)

Revengeful

Emekli Yönetici
O daha bebek :D

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Doğum günün kutlu olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
iyi al hediyen bu

haltie

haltie

Üye
pirelli takvimi istiyorum 2012:pro:

Revengeful

Emekli Yönetici
yok onu koyamam :ehe

haltie

haltie

Üye
çok başarılı buldum ben onu :ehe pirelli ama bir elli değil maşallah at gibiler :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Oturmayamı geldiniz

• Beğen
Tepkiler: minoo
haltie

haltie

Üye

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: SHS
haltie

haltie

Üye

• Beğen
Tepkiler: SHS ve minoo
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kutlama konusu yine uçmuş ...:D

Revengeful

Emekli Yönetici

iyimiş :D

• Beğen
Tepkiler: SHS

'Şeref'

Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun Halit nice senelere :)

Hiç geç kalmamışım gibi yazıyorum idare et artık:ehe
Genelde bir hafta sonra görüyorum kutlama konularını, bu kez erken denk geldi 5 gün olmuş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...