haltie
Üye
Hediyen burda
ben kara kartalım
Doğum günün kutlu olsun Halit abi. Nice senelere![]()
Teşekkür ederim kardeşim
çok sağol
Doğum günün kutlu olsun SİYAH
Teşekkür ederim

Hediyen burda
Doğum günün kutlu olsun Halit abi. Nice senelere![]()
çok sağol
Doğum günün kutlu olsun SİYAH

Buradan da kutlayayım dedim hazır foruma asırlar sonra teşrif etmişken
Yeni yılının sana huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bunlar olursa tüm diğer istediklerin de beraberinde gelir zaten
ama akıllı ol yanlış yoldasın dermişim
Seni yıllardır tanırım hem de gayet iyi tanırım
iyi çocuksun vesselam ufak tefek kusurlar kadı kızında bile var. Övüyor muyum yeriyor muyum ben de anlamadım
seneye Allah nasip ederse nasıl olsa yine kutlayacağız. O yüzden temennilerim bir yıllığına
Herkes hak ettiğini yaşar kardeşim doğru yoldan sapma hak ettiğin güzel günler de otomatik olarak gelsin, güzel bir yıl dilerim. 
Yaşlanıyoruz be David...
Ben pek fark etmiyorum kendimde şükürler olsun da sen yavaş yavaş gidiyorsun diye başlayarak moral bozucu bir giriş yapayımBuradan da kutlayayım dedim hazır foruma asırlar sonra teşrif etmişken
Yeni yılının sana huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bunlar olursa tüm diğer istediklerin de beraberinde gelir zaten
ama akıllı ol yanlış yoldasın dermişim
Seni yıllardır tanırım hem de gayet iyi tanırım
iyi çocuksun vesselam ufak tefek kusurlar kadı kızında bile var. Övüyor muyum yeriyor muyum ben de anlamadım
seneye Allah nasip ederse nasıl olsa yine kutlayacağız. O yüzden temennilerim bir yıllığına
Herkes hak ettiğini yaşar kardeşim doğru yoldan sapma hak ettiğin güzel günler de otomatik olarak gelsin, güzel bir yıl dilerim.
Öyle kutlu olsun deyip geçmek olmaz iki satır laf etmek lazım![]()
Ne gündü be
Adamla izmirde karşılaştık üstüne üstlük bağırdım konakta Gencerrrr
hacı naber iyi senden çay içelim oturalım
güzel gündü çok sağol kardeşim.Ha birde bu kadar seyrek gelme sık gel fena olur
şaka yapıyorum iş yooğunluğunu biliyorum
Tekrardan teşekkür ettim çok sağol kardeşim.
mutlu yıllar halit![]()

Pek hoşlaşmıyorum böyle kutlamalardan

Demek öyle
Bi daha rüyanda görürsün![]()

O daha bebek![]()

Doğum günün kutlu olsun

iyimiş![]()