hala çizgi film izleyenler??

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende animeye başladım narutoyu izliyorum süper ua bazı bölümleri komedi tarzında ya ama çok güzel ya

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yas 23 ama bu ara gumball izliyorum ne garipss

Murat Alper

Murat Alper

Üye
duydum ama hiç izlememiştim tavsiye edermisin güzelmi?
tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir anime bazen çok komik bölümleri var bazende hüzün ve şiddetin bol olduğu bölümlerde var :)

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Happy tree friends var o da güzel bi kısa çizgifilm (+18) . Youtube'a yazın izleyin. :);)

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Evet :rolleyes: . Aslında keyifli bi çizgi film .

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir anime bazen çok komik bölümleri var bazende hüzün ve şiddetin bol olduğu bölümlerde var :)
bakıcam merak ettim iyice
Tekrarlari izlicez artik :)
inşallah yeni bölümleri çıkar the finale nin sonunda yeniden başlamakla ilgili bişey söylemişti gumball
Happy tree friends var o da güzel bi kısa çizgifilm (+18) . Youtube'a yazın izleyin. :);)
favorim flippy ile köstebek (kör) olan :D

ismail

ismail

Üye
Sünger bob, Samuria Jack, Pokemon ve Pheanes and Frib'ü izliyorum. Denk gelirsem eğer bugs bunnydir tom ve jarrydir kaçırmam izlerim :)

• Beğen
Tepkiler: Fx.sasser
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bakıcam merak ettim iyice

inşallah yeni bölümleri çıkar the finale nin sonunda yeniden başlamakla ilgili bişey söylemişti gumball

favorim flippy ile köstebek (kör) olan :D
bence nartoyu şimdiden izlemeye başla ilk naruto 220 bölümden oluşuyor ve sonra naruto shippuden var oda şu an 366.bölümde ve hala devam ediyor :) uzun bir anime yani naruto

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
    Konu Sahibi
bence nartoyu şimdiden izlemeye başla ilk naruto 220 bölümden oluşuyor ve sonra naruto shippuden var oda şu an 366.bölümde ve hala devam ediyor :) uzun bir anime yani naruto
aboo biteceğe benzemiyo hiç ama arşiv yapar izlerim ben onu zaten konusunu kavrasam bile yeterli benim için :)

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Fx.sasser
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim hala transformers fan boyluğum 8 yaşımdan beri devam ediyor tüm film çizgi film kitapçizgi romanlarını okuyup izledim ve oyunlarını bitirdim hala izlerim şuan transformers prime ve beats hunters ı izliyorum

r6565

r6565

Üye
Sunger bob izlerdim eski seslendirme. Ekibiyle fakat artik seyretmiyorum cunku ses ekibi les

• Beğen
fmartin

fmartin

Üye
izlemek istiyorum da eski havamda değilim yav :)

• Beğen

Üst Alt