Fx.sasser
Üye
yeni bölümleri çıkmaya başladıSüper bir çizgi film o![]()
süper ötesi bişey konuları iyice güzelleşmeye başladı 
yeni bölümleri çıkmaya başladıSüper bir çizgi film o![]()
süper ötesi bişey konuları iyice güzelleşmeye başladı 
yeni bölümleri çıkmaya başladısüper ötesi bişey konuları iyice güzelleşmeye başladı
![]()

duydum ama hiç izlememiştim tavsiye edermisin güzelmi?bende animeye başladım narutoyu izliyorum süper ua bazı bölümleri komedi tarzında ya ama çok güzel ya
o çok güzel bütün bölümlerini biliyorum ama ne yazıkki "the finale" yayınlandıYas 23 ama bu ara gumball izliyorum ne garipss

tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir anime bazen çok komik bölümleri var bazende hüzün ve şiddetin bol olduğu bölümlerde varduydum ama hiç izlememiştim tavsiye edermisin güzelmi?

adam filan kesmeliymiş bu bnde +18 diyince başka bişey yapıyolar sandımHappy tree friends var o da güzel bi kısa çizgifilm (+18) . Youtube'a yazın izleyin.![]()

o çok güzel bütün bölümlerini biliyorum ama ne yazıkki "the finale" yayınlandı![]()

bakıcam merak ettim iyicetavsiye ederim gerçekten çok güzel bir anime bazen çok komik bölümleri var bazende hüzün ve şiddetin bol olduğu bölümlerde var![]()
inşallah yeni bölümleri çıkar the finale nin sonunda yeniden başlamakla ilgili bişey söylemişti gumballTekrarlari izlicez artik![]()
favorim flippy ile köstebek (kör) olanHappy tree friends var o da güzel bi kısa çizgifilm (+18) . Youtube'a yazın izleyin.![]()

bence nartoyu şimdiden izlemeye başla ilk naruto 220 bölümden oluşuyor ve sonra naruto shippuden var oda şu an 366.bölümde ve hala devam ediyorbakıcam merak ettim iyice
inşallah yeni bölümleri çıkar the finale nin sonunda yeniden başlamakla ilgili bişey söylemişti gumball
favorim flippy ile köstebek (kör) olan![]()
uzun bir anime yani narutoaboo biteceğe benzemiyo hiç ama arşiv yapar izlerim ben onu zaten konusunu kavrasam bile yeterli benim içinbence nartoyu şimdiden izlemeye başla ilk naruto 220 bölümden oluşuyor ve sonra naruto shippuden var oda şu an 366.bölümde ve hala devam ediyoruzun bir anime yani naruto

100 bölümü filleraboo biteceğe benzemiyo hiç ama arşiv yapar izlerim ben onu zaten konusunu kavrasam bile yeterli benim için![]()
ben bu fiil yüzünden mangaya başadım 
evet eskiden çok iyiydiSunger bob izlerdim eski seslendirme. Ekibiyle fakat artik seyretmiyorum cunku ses ekibi les