hala çizgi film izleyenler??

Sponsorlu Bağlantılar

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

cast_never

cast_never

Üye
ben uzun süredir anime izliyorum artık onların yeri ayrı :D

• Beğen
Tepkiler: Fx.sasser
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Oscar çöllerde pepule tv de sürekli oynuyor her gün var. Türksat ta

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Benim gibi aldığı tepkilere rağmen hala bıkmadan çizgi film izleyen varmı? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum :D favorim gumball, regular show, adventure time üçlemesi :D (umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır) bu arada yaşımda 16 :S

Herkes favori çizgi filmlerinide yazsın :D

Benimi anlatıyorsun?:D

=>@King@<=

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Yaşı olmaz cizgi filmin ya canim sıkıldıkca izlerim :D

fuko08

fuko08

Üye
Benim gibi aldığı tepkilere rağmen hala bıkmadan çizgi film izleyen varmı? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum :D favorim gumball, regular show, adventure time üçlemesi :D (umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır) bu arada yaşımda 16 :S

Herkes favori çizgi filmlerinide yazsın :D
Aynen. Onlar çocuklardan çok yetişkinlere hitap ediyor daha çok. Regular show zaten çocukla alakası yok. Gumball favorim :)

Yaşımda 18 bu arada

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
    Konu Sahibi
Aynen. Onlar çocuklardan çok yetişkinlere hitap ediyor daha çok. Regular show zaten çocukla alakası yok. Gumball favorim :)

Yaşımda 18 bu arada

evet zaten çocuklara uygun olmadığını söylüyolar çok mesajlar var içinde :D hele en çok mesajları adventure time da keşfettim :)

fuko08

fuko08

Üye
evet zaten çocuklara uygun olmadığını söylüyolar çok mesajlar var içinde :D hele en çok mesajları adventure time da keşfettim :)
Evet cinsel göndermeler var. Farkettiysen ağaçevin salonunun arka planında çıplak kadın resmi var. Ve bir bölümde finn BMO nun kumandasını yalıyor :D Bi diğerinde Jake ilişki basamaklarından bahsediyo (son basamağı tahmin edersin)

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
    Konu Sahibi
çıplak kadın resmini farketmedim ama son basamak espirisine baya gülmüştüm :D -O basamaktan uzak dur!! :D bide dev sümüklü böcekler öpüşürken bmo nun üzerine sıvı püskürtmüştü ne anlama geliyosa artık :D

• Beğen
Tepkiler: fuko08
fuko08

fuko08

Üye
çıplak kadın resmini farketmedim ama son basamak espirisine baya gülmüştüm :D -O basamaktan uzak dur!! :D bide dev sümüklü böcekler öpüşürken bmo nun üzerine sıvı püskürtmüştü ne anlama geliyosa artık :D

Al dostum.

fuko08

fuko08

Üye

Al dostum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
planet çocuktada yayınlanıyodu sanırım .
Dedigim kanal kuzey Irak'ta yayın yapıyor ama turksatta da var. Diller Kurdish and soran languages ama Oscar çizgi filmi konuşma olmadigindan yine izlenir .

Üst Alt