Fx.sasser
Üye
alo polismi? Evimde çok yakışıklı biri var. Durun yahu bu benmişimJohnny Bravo'cu ları görelim
anneler gününe özel maraton olucaktı sabahtan akşama kadarr 
alo polismi? Evimde çok yakışıklı biri var. Durun yahu bu benmişimJohnny Bravo'cu ları görelim
anneler gününe özel maraton olucaktı sabahtan akşama kadarr 
ikisininde yeri ayrı ama ikiside birbirinden güzelben uzun süredir anime izliyorum artık onların yeri ayrı![]()

aynen katılıyorumikisininde yeri ayrı ama ikiside birbirinden güzel![]()

planet çocuktada yayınlanıyodu sanırım .Oscar çöllerde pepule tv de sürekli oynuyor her gün var. Türksat ta
Benim gibi aldığı tepkilere rağmen hala bıkmadan çizgi film izleyen varmı? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorumfavorim gumball, regular show, adventure time üçlemesi
(umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır) bu arada yaşımda 16 :S
Herkes favori çizgi filmlerinide yazsın![]()

bence izleyen çokta kabullenen azYaşı olmaz cizgi filmin ya canim sıkıldıkca izlerim![]()

Aynenbence izleyen çokta kabullenen az![]()
Aynen. Onlar çocuklardan çok yetişkinlere hitap ediyor daha çok. Regular show zaten çocukla alakası yok. Gumball favorimBenim gibi aldığı tepkilere rağmen hala bıkmadan çizgi film izleyen varmı? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorumfavorim gumball, regular show, adventure time üçlemesi
(umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır) bu arada yaşımda 16 :S
Herkes favori çizgi filmlerinide yazsın![]()

Aynen. Onlar çocuklardan çok yetişkinlere hitap ediyor daha çok. Regular show zaten çocukla alakası yok. Gumball favorim
Yaşımda 18 bu arada
hele en çok mesajları adventure time da keşfettim 
Evet cinsel göndermeler var. Farkettiysen ağaçevin salonunun arka planında çıplak kadın resmi var. Ve bir bölümde finn BMO nun kumandasını yalıyorevet zaten çocuklara uygun olmadığını söylüyolar çok mesajlar var içindehele en çok mesajları adventure time da keşfettim
![]()
Bi diğerinde Jake ilişki basamaklarından bahsediyo (son basamağı tahmin edersin)çıplak kadın resmini farketmedim ama son basamak espirisine baya gülmüştüm-O basamaktan uzak dur!!
bide dev sümüklü böcekler öpüşürken bmo nun üzerine sıvı püskürtmüştü ne anlama geliyosa artık
![]()
çıplak kadın resmini farketmedim ama son basamak espirisine baya gülmüştüm-O basamaktan uzak dur!!
bide dev sümüklü böcekler öpüşürken bmo nun üzerine sıvı püskürtmüştü ne anlama geliyosa artık
![]()
Dedigim kanal kuzey Irak'ta yayın yapıyor ama turksatta da var. Diller Kurdish and soran languages ama Oscar çizgi filmi konuşma olmadigindan yine izlenir .planet çocuktada yayınlanıyodu sanırım .