Dedigim kanal kuzey Irak'ta yayın yapıyor ama turksatta da var. Diller Kurdish and soran languages ama Oscar çizgi filmi konuşma olmadigindan yine izlenir .
Beyler eski tnt de bi cizgi film çıkıyordu ismini unuttum karanlık kartları ışık kartları ates fln vardı son darbeyi vururken todomeda diyordu ismini bilmiyom unuttum bilen vsr mı eski kırmızı tntde çıkıyordu ?
Yok değerli insanayı bernard hala çıkıyomu haberin varmı? Ben bulamadım
card fight olabilirmi? Biraz araştırdımda
gerçek dizi derken? Sinema filmindenmi bahsediyosun? 2 tane vardı sinema filmi ben ten'inYok değerli insan
Birde ben ten gerçek dizi cn de tek bölüm izledim daha var mı
himen ve şirayı izlemedim ama aynen casperda güzeldiAbi himen ve şira Nerede yaw. Özledim . Casper de güzel di
o 3 amcası bitiriyodu beni 
Bakugan falan çıkmadan önce o var dı cok seviyodum çıkıyordu kırmızı tntde vikipediyee bakıyorum yazmıyor galiba artık ömrümün sonuna kadar da bidaha izleyemicem 2010 dan onceydi o cizgi film öyle olmasi lzm cizgi filmin sonunda ışık kartlarını kullanan en güçlü yarışmacı vardı onla savaştı son darbeyi vurmadi bilerek kazanmadi ama yendi sayıldı sonra biri çıktı onu yendi sonra hatırlamıyom yu gi oh da izledim 200.cu bolume kadar google playde uygulaması vardi kaldırmış lar yok artık bulunmuyor googleda da :Sayı bernard hala çıkıyomu haberin varmı? Ben bulamadım
card fight olabilirmi? Biraz araştırdımda
baya eski ozaman yu-gi-oh tamamda onun adını bilmiyorum ama :S yugioh'un pc oyunu çok güzeldi onu çok oynuyodum bi aralarBakugan falan çıkmadan önce o var dı cok seviyodum çıkıyordu kırmızı tntde vikipediyee bakıyorum yazmıyor galiba artık ömrümün sonuna kadar da bidaha izleyemicem 2010 dan onceydi o cizgi film öyle olmasi lzm cizgi filmin sonunda ışık kartlarını kullanan en güçlü yarışmacı vardı onla savaştı son darbeyi vurmadi bilerek kazanmadi ama yendi sayıldı sonra biri çıktı onu yendi sonra hatırlamıyom yu gi oh da izledim 200.cu bolume kadar google playde uygulaması vardi kaldırmış lar yok artık bulunmuyor googleda da :S

Buldummmmm ama türkçe bulabilcemmi todomeda diyordu oyunda son darbeyi yaparken todomeda yazdım bazi kişiler aramis bulmaya çalışmış forumda adı duel masters oleyybaya eski ozaman yu-gi-oh tamamda onun adını bilmiyorum ama :S yugioh'un pc oyunu çok güzeldi onu çok oynuyodum bi aralar![]()
link vermek yasak galiba pm atamazmısınBuldummmmm ama türkçe bulabilcemmi todomeda diyordu oyunda son darbeyi yaparken todomeda yazdım bazi kişiler aramis bulmaya çalışmış forumda adı duel masters oleyy
KUZEN
sagopa dinleyenler daima dostumdur 
Absürt komedi işteYazdığın üç cızgıfılm de bence zaten büyüklere yönelik içinde şiddet ve saçmalık dolu ve ben yapacak hiç bişey bulamazsam izliyorum 3 nude severim![]()

Yok Film değil filmi de var . Dedigim dizi .gerçek dizi derken? Sinema filmindenmi bahsediyosun? 2 tane vardı sinema filmi ben ten'in
himen ve şirayı izlemedim ama aynen casperda güzeldio 3 amcası bitiriyodu beni
![]()
Oklink vermek yasak galiba pm atamazmısınKUZEN
sagopa dinleyenler daima dostumdur
![]()
Omniverse var son dizisi oda zaten bu sene başladıYok Film değil filmi de var . Dedigim dizi .
Vercemde tv de yayinlanirken turkceydi simdi Türk ce ariyom sen googke a yaz cikar 1. bölümden basliycsm izlemeye ama turkce yok galiba
bencede.. Olmamalıda zatenGumball, Sürekli Dizi, South Park, Hellsing vazgeçilmezdir yaş 23 ama çizg filmin yaşı olmaz
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Linke girdimde video yu acamdim video ekranı gelmdimesaj olarak attım link ona baktınmı? Olmadıysa bakiyim hemen
Kusura bakma başka yok sanırım :SLinke girdimde video yu acamdim video ekranı gelmdi