Haftada İki Gün Bedava (son katılım 31 Mart 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

sethaa

sethaa

Üye
2 gecedir deniyorum ama kazanamıyorum. Saat 23:58 de baslıyorum. 00:03 geçene kadar aralıksız yolluyorum mesajları ama olmuyor. galiba telefonum seri mesaj yollayamıyor. Bakalım bu gece tekrar deneyecegim.

sethaa

sethaa

Üye
Sonunda 2 gun once kazandim. Persembe ve Cumartesi denk geldi. Pazar gunleri de e-fatura dan dolayı ucretsiz. 400 dakika ev turkcell aldım. 600 dakika goruntulu gorusme ve 100 mb internet paketi 3g meraktan geldi. 1000 dakika da arkadasını getirden geldi. Sanırım 12000 dakikadan fazla ucretsiz dakikam oldu. 25 inden sonra da kamu1500 tarifem baslıyor. referans ile girdim.. Sevdim vallahi bu işi..

serbest888

serbest888

Üye
Sonunda 2 gun once kazandim. Persembe ve Cumartesi denk geldi. Pazar gunleri de e-fatura dan dolayı ucretsiz. 400 dakika ev turkcell aldım. 600 dakika goruntulu gorusme ve 100 mb internet paketi 3g meraktan geldi. 1000 dakika da arkadasını getirden geldi. Sanırım 12000 dakikadan fazla ucretsiz dakikam oldu. 25 inden sonra da kamu1500 tarifem baslıyor. referans ile girdim.. Sevdim vallahi bu işi..

dostum zamanında çok para verdik turkcell e şimdide alma zamanı tebrikler

Suv@Ri

Suv@Ri

Üye
arkadaşlar mesaj gönderiyoruz, cevap mesajı gelmiyor..size cevap mesaj geliyor mu?..

pceditör62

Üye
bilgi icin tesekkürler

trailer

Üye
Arkadaşlar devam. 10 aralıkta bitmişti, bugün tekrar yeniledim. salı c.tesi idi önceki. şimdiki perşembe pazar oldu. devam...:evet:

serbest888

serbest888

Üye
Arkadaşlar devam. 10 aralıkta bitmişti, bugün tekrar yeniledim. salı c.tesi idi önceki. şimdiki perşembe pazar oldu. devam...:evet:

30 Kasım son diye biliyorduk ama iyi olmuş . Tebrikler

SeRKaNCa16

Üye
faturalı hatlar ıcın olması bence kötu olmus

SeRKaNCa16

Üye
faturalı hatlar ıcın olması bıraz can sıkıcı :)

ismail_23

Üye
sonunda bende kazandım her yöne bedava 120 dakikadan sonra haftada iki günde geldi evturkcell aboneliğimde var telefon kulağımdan hiç düşmüyor aylık sadece 18 tl ödüyorum...

serbest888

serbest888

Üye
Dün akşam yine kazandım salı - ct bedavaya devam.....

osnakli

osnakli

Üye
bende dün faturalıya geçdim.akşma da bedava 2 gün aldım.acaba bu 8saat kampanyasına katıldım.bu 8 saat bitmeden 2 günü kullanabilirmiyim.

kezman_796

Üye
dün gece bende yaptım kazandım ama ücretli mi bu 11 TL mi aylık yoksa bedava mı
şöle bi mesaj geldi
TEBRİKLER HAFTADA 2 GÜN PAKETİ ABONELEĞİNİZ BAŞLAMIŞTIR
BİR AY BOYUNCA PAZARTESİ-PAZAR GÜNLERİNDE KULLANABİLECEĞİNİZ TURKCELLİLERLE GEÇERLİ 64 SAAT VE 1000 SMS HATTINIZA YÜKLENMİŞTİR
İPTAL ETMEDİĞİNİZ SÜRECE PAKETİNİZ HER AY YENİLENECEKTİR.

aloneboy34

Üye
dün gece bende yaptım kazandım ama ücretli mi bu 11 TL mi aylık yoksa bedava mı
şöle bi mesaj geldi
TEBRİKLER HAFTADA 2 GÜN PAKETİ ABONELEĞİNİZ BAŞLAMIŞTIR
BİR AY BOYUNCA PAZARTESİ-PAZAR GÜNLERİNDE KULLANABİLECEĞİNİZ TURKCELLİLERLE GEÇERLİ 64 SAAT VE 1000 SMS HATTINIZA YÜKLENMİŞTİR
İPTAL ETMEDİĞİNİZ SÜRECE PAKETİNİZ HER AY YENİLENECEKTİR.
banada aynı mesaj geldi dedim ne oluyoruz hemen online işlemlere girdim güncel fatura değişmemiş ve kazandıklarım ücretsiz kullanıma yazılmış ;) yani merak etme ücretsiz ayriyetten hep salı-c.tesi verirdi bu sefer perşembe-pazar verdi bi an tırstım ücretli diye :D

kezman_796

Üye
aynen :D

orukm

orukm

Üye
faturalı hatlar içinmi

kaban42

Üye
sanırım 3 aydan 1 aya ındırmısler kampanyayı

Revengeful

Emekli Yönetici
iyimiş :)

poturak

Üye
Dün gece itibariyle ikinci kez kazandım ve 3 ay boyunca ücretsiz devam edecek, kampanya da yarın sona eriyor, ne keyif son dakkada son vagona yetiştim tekrar...:)

osnakli

osnakli

Üye
bu kampanya yarın felan bitmez bitmemeli:D:DD:D:

Üst Alt