Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haftada İki Gün Bedava (son katılım 31 Mart 2011)
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
Salı ve pazar bedava bende
LeGeNDaRY
Üye
Güzelmiş..
elive
Emekli Yönetici
1 haftadır deniyorum olmadı yaa siyah beyaz cep telefonundan, 12 ye beş kalaya kadar.. olmadıı, ollmuyor.. ama 30 eylüle kadar devam
virgo7006
Üye
3. denemede pazartesi ve cumartesi günlerini almayı başardım )
--------------- Ekleme ---------------
23:50 ile 00:10 arası deneyin diyen arkadaşlar bence haklı.
Emra kardeşim, önce başlaman katılacağın anlamına gelmez , trt nin saatine göre 11:59:30 da başla ve hızlı bi şekilde yolla. Rehberin ilk sırasına sms numarasını kaydet ismini aaaaa yap ilk sıraya gelir. Ondan sonra mesaj alanına mesajı yaz sadece yollama duşuna bas yeter.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Bu gün bana da bittiği mesajı geldi, katılana kadar sms yarışına bende varım , kaçılın leeyynn , en fazla 2 deneme de olur tahminen
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Son bir gün kala tutturdum, kimi akşam uyuya kaldım kimisine unuttum ama iş ciddiye binince hallettim . Bakalım uzarmı daha.
serbest888
Üye
inşallah uzatılır zaten bunuda iptal ederlerse turkcellde pek birşey kalmıyor
parayı ver konuşşş (
muratgezgin1
Üye
iphonu turkcellden alırsanız 2 gün konuşma veriyormuş zaten yani kontratlı almasan bile veriyor 1 sene boyunca. mantıklı yani turkcellden almak.
serbest888
Üye
bu kampanya 31 aylül de bitmemişmiydi ama
turkcell'in kendi sayfasında aynen şöyle yazıyor
Her gün kampanyaya başvuran ilk 100 kişiden biri olun, 90 gün boyunca haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'liyle bedava konuşma ve SMS gönderme fırsatını kaçırmayın.
Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 7098'e gönderin.
Kampanya 31.12.2010 tarihine kadar geçerlidir. yoksa bu ücretli mi?
aykutbasyigit
Üye
usta faturalılarda geçerliymiş sadece
cemil.tr
Üye
kampanya devam ediyor ben kaptım 2 gün bedava bunlarda olmasa turkcell çekilecek gibi değil çok kazık arada sırada gönül alıyo turkcell işte
Tuba.Erva
Üye
faturalılara mı gecerli bu =/
serbest888
Üye
Kampanya katılımı 31 mart a kadar uzatıldı bilginize......