Haftada İki Gün Bedava (son katılım 31 Mart 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

fs_saglam

Üye
Perşembe ve Cumartesi :oke:

Diğer telefonu şebeke saatine göre ayarladım. Her şeyi ayarladım saat tam 00.00 olunca mesajı yolladım. Bu kadar basit.

Bu arada kampanya 30 Kasım'a kadar uzatıldı..

Suv@Ri

Suv@Ri

Üye
kampanyanın uzatılması iyi oldu..:oke:

fbdr1907

fbdr1907

Üye
16 eylülde 2 gün kampanyam sona erecek ondan sonra tekrar başvurabilirmym bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa sevinirim

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Kampanyaya Katılmıştım Ve Dün Kampanyanız Sona Ermiştir Msjı Geldi.Keşke Bi 3 Ay Daha Haftada 2 Gün Bedava Verseler Hiç Fena Olmayacak :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yaklaşık 4 gün önce kampanyam sona ermiş, normalde 31 ağustosta sona ermesi beklenen kampanya 30 kasıma kadar uzatıldı, katıldım ve aynı günlerde 3 ay boyunca tekrar bedava verdi. Tabi bu bitince 30 kasım gibi bitecek yani son gün de bitecek, bakalım son dakika golü ile üçüncü kez alabilecekmiyim.

maxitr

maxitr

Üye
valla ugrasıyoruz ama gece 00:00'da bile katılım dolmustur dedi gece ben denedim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben 3 ay kullandım bitti, tekrar aldım. Üçüncü kez almayı da düşünüyorum ama bitiş tarihi tam 30 kasım gibi. Yani gün farkı ile belli olacak. 1 eylül katılım tarihi. Eğer ay olarak 30 gün hesaba alınıyorsa 29 ağustosta sona erecek ve son bir gece katılma şansı yakalayacağım, muhtemel benden kaçmayacağı için üçüncü kez kazanacağım ve toplamda 9 ay kullanmış olacağım. Seviyorum bu turkcell'i.

cemil.tr

Üye
arkadaşlar turkcellin kendi sitesinde 10 tl yazıyor, katılım ücreti bedava olduğunu yazmıyor, yeni kayıt olan varmı bedava?? mesela eylül 2009 da?? acil cevap veririseniz sevinirim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
arkadaşlar turkcellin kendi sitesinde 10 tl yazıyor, katılım ücreti bedava olduğunu yazmıyor, yeni kayıt olan varmı bedava?? mesela eylül 2009 da?? acil cevap veririseniz sevinirim

sen yanlış yere baktın, o şirket hatları için geçerli kampanyadır. Buraya bakman gerekiyor

cemil.tr

Üye
ok dostum saol yanlış bakmışım doğru söylüyosun katılmak için saat olarak 00.00 mı yakalamamız lazım yoksa başka alternanif varmı şimdiden saol

jenis

Üye
:coold:bayramız mübarek olsun:coold:

cemil.tr

Üye
bende en sonunda tutturdum 23.55 00.05 arası 35 tane msj attım ve tutturdum sizde deneyin herkese hayırlı bayramlar

evren3461

evren3461

Üye
Dün gece bende turdurdum şanslı günüm çarşamba ve cumartesiymiş 1000 sms ve 3840dk turkcele konuşma verdi 42 tane msj yollamışım oha dedim kendime :D ;) :oke:

serbest888

serbest888

Üye
Önce kazanmıştım dün itibariyle bitti mesajı geldi. Tekrar katılma hakkım varmı ?Bilen varsa yazarsa sevinirim......

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Önce kazanmıştım dün itibariyle bitti mesajı geldi. Tekrar katılma hakkım varmı ?Bilen varsa yazarsa sevinirim......

Evet. Tekrardan katılabilirsin. Gün içinde 200 kişinin içine girebilirsen tekrardan haftada iki gün verilir. Büyük ihtimal günler aynı olacaktır.

serbest888

serbest888

Üye
darkman81

darkman81

Üye
bu kampanya katılırken gönderdiğimiz smsler ücret kesiliyor mu ve tutturma ihtimalimiz % kaç arkadaşlar gece yollayın demiş öyle mi yapmalıyız ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bu kampanya katılırken gönderdiğimiz smsler ücret kesiliyor mu ve tutturma ihtimalimiz % kaç arkadaşlar gece yollayın demiş öyle mi yapmalıyız ?

Sms ücretsizdir. Katılma şansı ise senin hızına bağlı. Konuda bunun için birçok ipucu verilmiştir. Senin hızına göre şansın %1 de olur %99 da olur.

serbest888

serbest888

Üye
Dün gene kazandım süperrr ocak 10 a kadar

Üst Alt