Haftada İki Gün Bedava (son katılım 31 Mart 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
Kampanyaya katılan arkadaşlar online türkcell'e girip bu kampanya için bir bedel alınıp alınmadığına bakabilirler mi?

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Kampanyayı Yakalayanlar Kullandıkları Yöntemi Paylaşabilirler mi Acaba?

ilo53

ilo53

Üye
bence hemen dolar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Talep üzere açıklayayım. Öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın. Bugün 3 dersten üniversite sınavım vardı.

Kampanyaya katılım sadece 30 saniyede doluyor, 30 saniye içinde çok rahat 1 sms yollayabilirsiniz belki ama dikkat ederseniz bu 30 saniye kimin saatine göre uygulanıyor, bunu bulmak imkansız. Peki ne yapacağız? Biraz zor gibi görünüyor ama aslında çok kolay, TRT1 veya TRT2 kanalının saatine göre 3 dakika önce başlayın ve 2 geceye kadar devamlı mesaj yollayın, özellikle saat tam 12 olduğunda daha hızlı mesaj yollayın. Mesajların hızlı ve kolay gitmesi için renksiz ekran telefonlar kullanın, çünkü (örnek) 6600 telefonundan 1 sms yollayana kadar (örnek) 1100'dan 3-4 sms daha çok yollamanızı sağlar ve katılma şansınızı artırır.

Bu kadar şeye gerek yok demeyin, yapabildiğiniz kafasını yapın, tabi garanti katılmak istiyorsanız.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Recep Dediqin Yöntemi Uyguladım TRT2deki Saati Takip Ederek Ard Arda 5 Msj Gönderdim 3.Msjda Yakaladım Kampanyayı.Günler:Çarşamba/Pazar.Tşkr Ettim Bu Kampanyayı Paylaşan Arkadaşa ve Tabiki Recep'e...

Doğan

Üye
bilgi için teşekkürler

paradox1026

paradox1026

Üye
yakalayamadım:(

imece iletişim

imece iletişim

Üye
daha başlamadım hem kontratlı hemide buna katılmayı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.2 adet faturalı hattım var..............

paradox1026

paradox1026

Üye
kontratlı daha mantıklı

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
daha başlamadım hem kontratlı hemide buna katılmayı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.2 adet faturalı hattım var..............

arkadaşlar ben hep kontratlı hemde bu tarifeye katıldım. fazla mal göz çıkarmaz dedim.

nasıl katıldım
gece 23:50'de başlayıp 00:10'a kadar mesaj yolladım. toplam 42 mesaj aldım tabiki birinde kampanyaya katılımınız saglanmıştır. Şanslı günleriniz çarşamba ve cumartesi olarak vardı. sizde kampanyaya katılmak için benim yöntemi deneyin. bence ayrıca kampanyayı bildiren arkadaşa teşekkürler.

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
biligi için teşekkürler bide ben deniyim .. :D

ayazkapli

ayazkapli

Üye
faturalı hatlar içinmiş yaq

darülmendep

darülmendep

Üye
Sabahın köründe mesaj atıyorum yine de katılamıyorum bu nasıl iş

fbdr1907

fbdr1907

Üye
ben kazandım ya sonunda şanslı günlerim pazar ve pazartesi:yuru

pekince

Üye
valla bende bu gece kazandım 11:59 da basladım 00:01 e kadar msj yolladım ve persembe cumartesi kazandım. bence telefonun saatini sebeke saatine göre güncelleyin. (telefonunuzun saat ayarlarından bulabilirsiniz.) ve eski telefonlardan birini deneyin siyah beyaz ekran olanları cünkü onlar daha hızlı mesaj atıyor.

pampilo

Üye
3 gece 23.55 den 00.10 a kadar üst üste denedim ama yakalamak imkansız. Boşuna denemeyin.

fbdr1907

fbdr1907

Üye
bende 23.55 ile 00.05 arası yaptım bu zaman aralığında tam 70 msj attım aralıksız gelen mesajlara sonra baktım tebrikler die mesaj var...yani önce durmadan gönderin sonra bakarsınız...

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bende cumartesi gecesi deniyecem inşallah tutar....Bu arada bunun için hiç bir ücret ödemiyoruz değilmi :)

fbdr1907

fbdr1907

Üye
hayır herhangi bir ücret veya şart yok, tamamen ücretsiz

Üst Alt