Hafıza Kartında Ext3 ve Ext 4 alanı oluşturma 2 si bir arada olucak ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartında Ext3 ve Ext 4 alanı oluşturma 2 si bir arada olucak ACİL
sa hafıza kartını bölümlerine ayırıyoruz ya mesela room için ext 3 ben bi rom yüklücem ama hafıza kartında 2 adet bölüm istiyor ext3 ext4 minitol ile yapıyom ext 3 ext 4 kaydet diyorum alanlar duruyor isimler gidiyo ext yazmıyo tekrar deniyom bad disk oluyor napcam hafıza kartında 2 bölüm lazım BİLGİSİ OLAN

vips

vips

Üye
bununla dene ama sorumluluk sana ait unutma

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
sagol indirdimde hata veriyo + ya tıklıyıp alanı olsuturyom hafıza kartını devre dısı bırak diyo bırakyom gine aynı seyi dip duruyor çözüm ne varmıkardeşim allah için yardımcı ol aradıgım sey basit hafıza kartını pc ye taktıgımda minitoll ile açdıgımda örnek veriyorum fat32 ext3 ext4 yazmasını istiyorum 1 ini yapıyom öbürünü yapamıyom yapınca ismi kayboluyor other oluyor napcam lütfen

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
yaw onu bilyom o 1 adet olustuyor ben 2 adet istiyom 1 ini olusturyo 2. sini other oluyor olusturmuyor onu çözemıyom

vips

vips

Üye
o konuda da 2 adet yapıyor zaten
fat32 + ext4 yapmış
sen ext3 + ext4 yapacaksın
neden yapamadığını anlamadım

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
tmm deniyorum insallah olur da fat32 olmadıgı zaman noluyordu birde 2 adet ext alanı yapınca cwm menüden sd-ext format olmuyor o neden aha yaptım ama gine off kardeşim birisi fat32 otomatik oldu öbürü other oldu buneBirde az once tekrar denedim fat32 kesin oluyor sadece htc explorer room kurucam arslan kirmalı htc sense 5.0 paylasmıs okuma yerinde sd kart 2 bölüm olmadılıdır diyo onu kurmak için bütün çabam

vips

vips

Üye
Konuya baktım
2 tane ext alan oluşturacaksın
Ext3 veya Ext4 olabiliyormuş ikisi de
Ama bu rom hala beta
Birsürü de hatası varmış
Camera vb çalışmıyormuş
Uğraşmak istediğinden emin misin?

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
Vazgeçdim zaden ext alanı olmuyo evet haklısın çalısmıyorda NERDEYSE 2 YILDIR HTC EXPLORER ROOM ARAYARAK GEÇDİ KENDİME AİT BİR türlü rom bulamadım istedigim özellıkler basit dahili hafıza sd karttan alıcak android 4.0.4 üst olucak pili iyi gidicek simdi 10 dk oyun oyunoym %8 %10 arası gidiyo bildigin varmı

vips

vips

Üye
HaTiCe kullanıcılarına yamuk yaptı ics bile çıkarmayarak
ama birçok custom rom var
xda forumda sen de görmüşsündür

4.4.2 - stock browser sorunluymuş (bence dert değil)

4.2.2 - tethering çalışmıyormuş (bazen lazım oluyor)

bunları deneyebilirsin

---

bu da varmış

hala Release olamamış ama adaymış

Son düzenleme:

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
BUNLKAR İYİ HOŞDA ŞARJLARI KÖTÜ SANIRIM mui türkçe desteksiz

vips

vips

Üye
nerden anladın şarjlarının kötü olduğunu?
miui türkçe olmadığına emin misin?

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
evt 2 3 kez yükledim mui de hiç bir şekılde türkçe destek yok bütün roomlarda öyle açıyom 93 açdım hemen 92 91 olyo suan yükledim verdigini açılmasını beklıom 10 dk dırBİR TÜRLÜ BULAMIYOM ŞARJI İYİ OLSUN android yüksek olsun istiyom

vips

vips

Üye
bazı romların ilk açılışı 5-20 dk arası sürebilir
bence sen o pili bir kontrol ettir...

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
yeni room yükledim ararken boguk ses geliyo birisi arayınca açıncada öyle neden öyle

vips

vips

Üye
radio image da yüklediyse ondan olabilir
uygun olanı bulup denemen lazım

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
UYGUN OLANI DERKEN UYGUN ROOM MU VALLA BİLDİGİM SUAN SESİ TEK ÇALISAN HTC SENSE ROOM VAR HTC İÇİN AMA GÖRSELİ BEGENMIYOM TOUCHWİZ VAR SÜPER ŞARJ FLN SÜPER AMA SES HATASI VAR XPERİA VAR SÜPER SES HATASI VAR SES HATASINI ÇÖZMEM LAZIM ÇÖZEBİLİRSEM İNAN DUA OKUCAM SANA YARDIM ET

vips

vips

Üye
UYGUN OLANI DERKEN UYGUN ROOM MU VALLA BİLDİGİM SUAN SESİ TEK ÇALISAN HTC SENSE ROOM VAR HTC İÇİN AMA GÖRSELİ BEGENMIYOM TOUCHWİZ VAR SÜPER ŞARJ FLN SÜPER AMA SES HATASI VAR XPERİA VAR SÜPER SES HATASI VAR SES HATASINI ÇÖZMEM LAZIM ÇÖZEBİLİRSEM İNAN DUA OKUCAM SANA YARDIM ET
problemi çözdün mü

Üst Alt