yapınca bnden şifre istiyoraynı sorun bende de olmuştu sadece o hafıza kartını kullandığın telefonda çalışır telefona tak dosya yöneticisinden hafıza kartına sağ tıkla şifreyi kaldır de olur
nokıa nın güvenliği o
hafıza kartı kılıtlı dıyor şifre istiyorkilitli derken nasıl bi kilitten bahsediyosun ?
telefonun şifresini giryapınca bnden şifre istiyor
hafıza kartı kılıtlı dıyor şifre istiyor
5613tü denedım olmuyo 1234 123456 12345 0000 bunlarıda denedım yok olmuyor c:/system... dıye bıseyde gızlıymıs ama öyle bı dosya bulamadım format attım duzelır dıye olmadı telde bıcımlendırmeyı denedım gene olmadı mmcmedic ile denedım bıcımlendırmeyı gene olmadıtelefonun şifresini gir
hocam kartı takıyorum gozukmuyo pcde mmcmedic ile bıseyler yaptım geldı surucu gene gıttı bı dk denım hemen bunudaarkadaşın dediği mantıklı o olmazsa Minitool Partition Wizard programıyla hafıza kartını tamamen sil tekrardan bi sistem kur..

telefonun şifresini hatırla başka şeyle yapman çok zor5613tü denedım olmuyo 1234 123456 12345 0000 bunlarıda denedım yok olmuyor c:/system... dıye bıseyde gızlıymıs ama öyle bı dosya bulamadım format attım duzelır dıye olmadı telde bıcımlendırmeyı denedım gene olmadı mmcmedic ile denedım bıcımlendırmeyı gene olmadı
hocam kartı takıyorum gozukmuyo pcde mmcmedic ile bıseyler yaptım geldı surucu gene gıttı bı dk denım hemen bunuda![]()
kılıtlemedım ben tamıre vermıstım telı dun aldım bı gırdm sıfre ıstedı ama karta gırdı bugun calıstım gırmedıtelefonun şifresini hatırla başka şeyle yapman çok zor
yapıcak tek şey kalıyor kartı çöpe atkılıtlemedım ben tamıre vermıstım telı dun aldım bı gırdm sıfre ıstedı ama karta gırdı bugun calıstım gırmedı

bı şekılde bıcımlendıremezıyımyapıcak tek şey kalıyor kartı çöpe at![]()
denedım fakat gozukmuyo kartarkadaşın dediği mantıklı o olmazsa Minitool Partition Wizard programıyla hafıza kartını tamamen sil tekrardan bi sistem kur..
şifreyi bulman lazım olmadı telefoncuya git kırdır şifreyibı şekılde bıcımlendıremezıyım
denedım fakat gozukmuyo kart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mmcmedici calıstırıp takınca boyle oluyor
aman kardesım telefoncular bnden uzak dursn artık goturdum dıye boyle oldu zatenşifreyi bulman lazım olmadı telefoncuya git kırdır şifreyi

sürücu gözükmuyo amaminitool partitionla olması lazım aslında
ben herhangı bır şifre koymadım amaNokıa 5800 da şifre koymuştum Nokıa c7 de şifre girerek kilit kaldırmıştım.çözümü şifreyi doğru girmektir.dene ara sıra belki bulursun..
kart bndeydı acaba genede yapmıs olabılırmıbaşkası yapmış olabilir belki
denedim sürücü gözükmuyorPCde Denedinmi?