Yardım hafıza kartı kilitli

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı kilitli
aradım taradım bı ton yontem denedım fakat acamadım yardım edermısınız :s

• Beğen
Tepkiler: kfahaa

kfahaa

kfahaa

Üye
aynı sorun bende de olmuştu sadece o hafıza kartını kullandığın telefonda çalışır telefona tak dosya yöneticisinden hafıza kartına sağ tıkla şifreyi kaldır de olur
nokıa nın güvenliği o

turkishield

turkishield

Üye
kilitli derken nasıl bi kilitten bahsediyosun ?

turkishield

turkishield

Üye
arkadaşın dediği mantıklı o olmazsa Minitool Partition Wizard programıyla hafıza kartını tamamen sil tekrardan bi sistem kur..

• Beğen
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
telefonun şifresini gir
5613tü denedım olmuyo 1234 123456 12345 0000 bunlarıda denedım yok olmuyor c:/system... dıye bıseyde gızlıymıs ama öyle bı dosya bulamadım format attım duzelır dıye olmadı telde bıcımlendırmeyı denedım gene olmadı mmcmedic ile denedım bıcımlendırmeyı gene olmadı
arkadaşın dediği mantıklı o olmazsa Minitool Partition Wizard programıyla hafıza kartını tamamen sil tekrardan bi sistem kur..
hocam kartı takıyorum gozukmuyo pcde mmcmedic ile bıseyler yaptım geldı surucu gene gıttı bı dk denım hemen bunuda :)

kfahaa

kfahaa

Üye
5613tü denedım olmuyo 1234 123456 12345 0000 bunlarıda denedım yok olmuyor c:/system... dıye bıseyde gızlıymıs ama öyle bı dosya bulamadım format attım duzelır dıye olmadı telde bıcımlendırmeyı denedım gene olmadı mmcmedic ile denedım bıcımlendırmeyı gene olmadı
hocam kartı takıyorum gozukmuyo pcde mmcmedic ile bıseyler yaptım geldı surucu gene gıttı bı dk denım hemen bunuda :)
telefonun şifresini hatırla başka şeyle yapman çok zor

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
telefonun şifresini hatırla başka şeyle yapman çok zor
kılıtlemedım ben tamıre vermıstım telı dun aldım bı gırdm sıfre ıstedı ama karta gırdı bugun calıstım gırmedı

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
kfahaa

kfahaa

Üye
bı şekılde bıcımlendıremezıyım :)
denedım fakat gozukmuyo kart

mmcmedici calıstırıp takınca boyle oluyor
şifreyi bulman lazım olmadı telefoncuya git kırdır şifreyi

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
turkishield

turkishield

Üye
minitool partitionla olması lazım aslında

xmustx

xmustx

Üye
Nokıa 5800 da şifre koymuştum Nokıa c7 de şifre girerek kilit kaldırmıştım.çözümü şifreyi doğru girmektir.dene ara sıra belki bulursun..

xmustx

xmustx

Üye
başkası yapmış olabilir belki

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
PCde Denedinmi?

Üst Alt