hadi hayirlisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmmndtr

Üye
:d:

doctorrr

doctorrr

Üye
harbiden babalara geldik bunedir ya adam gene banlandı te Allahım :ağlarım:

cmmndtr

Üye
Alemsiniz ya :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
theposies

theposies

Üye
kavga kötüdür :(

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
tsk ederim arkadaslar daha guzelleri sizin olur insallah

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle hayırlı olsun,çok kısa bir soru sormak istiyorum arkadaşım.Acı varmı acı:)yani n8 den lumia ya geçince pişman oldunmu yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zannetmiyorum belki bir ihtimal n8'in kamerasini ararsiniz ama baska hicbirseyini aramadim desem yeridir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ben hic aramiyorum unuttum bile oyle bi cihaz kullandigimi:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim için kamera okadar da önemli değil,önceliklerim de ilk 5 e girmez bile.ozaman sorun yok demekki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kamerasi başarili hatta 8mp kameralar arasinda carl zeiss lensi ile fark yaratiyor ayrica nokia creative studio photosynth gibi cok iyi kamera uygulamalari ile cok hoş resimler oluşturabilirsiniz. Ayrica mobil telefonlardaki ucretsiz en iyi navigasyona sahip olacaginizdan şupheniz olmasin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kamerasi başarili hatta 8mp kameralar arasinda carl zeiss lensi ile fark yaratiyor ayrica nokia creative studio photosynth gibi cok iyi kamera uygulamalari ile cok hoş resimler oluşturabilirsiniz. Ayrica mobil telefonlardaki ucretsiz en iyi navigasyona sahip olacaginizdan şupheniz olmasin.
Nokia kamera ve navigasyonda çok iyi,hatta en iyisi bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet kamera arayuzu harika mesela ekrandaki herhangi biryere dokundugunuzda otomatik olarak o noktaya odaklanip cekiyor. Kamera tusuna bastiginiz anda kamera resim cdkmeye hazir hale geliyor. İsterseniz resim cektiginiz anda skydrive a yukleme ozelligi telefonun hafizasinda gereksiz her kaplama derdine son veriyor. İsterseniz bu ozelligi kapatabilirsiniz de.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
evt bugun ikinci gunuzum aci yavas yavas kendini hissettiriyor arama munusu cok karisik olmus ya ev ekrani yoklugu kendini hissettiriyor onun disinda daha zorluk yasamadim zamanla yasadigim skintilari sizlerle paylasam insallah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
baslat ekranina istedigin programlari ekleyebilirsin veya senin icin onemli olanlari isgedigin here koyabilirsin. Menu neden karşik geldi ki

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
n8 deki gibi kisayollar yok bluetooth u acip kapatmak icin ayarlara girmen gerekiyor ilk aklima gelen bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bluetooth ve wifi acip kapatmak icin shortcut tiles diye bir uygulama var başlat ekranina ekle tamamdir

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt