zorbaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
resimler mobil update adli albume gidiyor benim uye oldugum gruba yuklenmiyor ayrica ben muzigi wi fi ile degil tlfnun kendi internetinden dinliyor araba da n8 de hic kesinti yasamazdim ayni hatta ayni numarada kesinti oluyor hatta yol guzergahim bile ayni sarjdan yanada bir turlu yuzum gulmedi sabah sajdan cikardim guc tasarruf moduna aldim oglen sarj bitiyor uyarisi aldim
senin cihaz 800mu 900mu bilmiyorum ama lumia800lerde şarz problemi vardi güncelleme yayinlandiktan sonra cok fark etmişti cihazini guncelledin mi hic. Ayrica maps'taki favorileri drive gorme istegini anlayamadim zaten mapsten direk olarak favorini secip yuru veya sur moduyla drive'a geciyor
Herkezi zehirledin AliKemalcik ya... Lumia ilee
canim benim emin ol bu telefon geldiginden beri iphone'umu sadece gelen aramalarimi cevaplamak icin elime aliyorum
Iki telefon mu kullanacaksin... Onunda bir ust modeli cikar ya. Hem ne ki ooo
batarya tasarrufu icin yeni ayarlar okudum ve denemek icin tlfda yaptim eger yeteri duzeyde tasarruf saglarsa sizlerle de paylasirim ama olmazsa zaten yapacak birsey yok cebimizde sarj aletiyle gezecez
dostum senin durumun enteresan bende aynı cihazi kullaniyorum hicbir sıkıntı yaşamadım. Mesela dun sabahtan itibaren 8-9 saat sureyle surekli internetteydim hatta marketten 300mb civarinda da oyun indirdim 13saat gitti şarjım. Aynı telefon diyorum ama romlarımız farklı benim telefonum 4g lte modeli. Bence sen yaziilimini kontrol et olmazsa country varyant rom flashla cihazina hem tango rom sahibi olursunyapamam diyorsan cihazın garantiliyse şarz problemi var diyerek servise ver bence.
Olabilir cihaza özel sıkıntı.
dostum senin durumun enteresan bende aynı cihazi kullaniyorum hicbir sıkıntı yaşamadım. Mesela dun sabahtan itibaren 8-9 saat sureyle surekli internetteydim hatta marketten 300mb civarinda da oyun indirdim 13saat gitti şarjım. Aynı telefon diyorum ama romlarımız farklı benim telefonum 4g lte modeli. Bence sen yaziilimini kontrol et olmazsa country varyant rom flashla cihazina hem tango rom sahibi olursunyapamam diyorsan cihazın garantiliyse şarz problemi var diyerek servise ver bence.
Gelecek telefonum Lumia 900 mü olsa ne? Sorularıma verdiğin cevaplardan çok etkilendim. Beklediğimiz gibi harika olmuş sanıyorum
ne zaman siteye koyarsın merak ettim şimdi
Siteyi tekrar kontrol et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?