teAtalay
Üye
evet bu sürekli bahsettigimiz olay. Ben hiç bir zaman illegal oyun veya uygulama yüklemek için hack taraftarı olmadım. Tam aksine ben hackli symbisn N8 kullanırken bile mağazadan uygulama satın alırdım. Benim hack istememin sebebi;tweakler. Mesela telefon kapalıyken alarm çalması,şeffaf başlat ekranında arka plana duvar kağıdı atayabilme,bir birinden ayrılmış bildirim sesleri,özel sms bildrim sesi atayabilme gibi sistemde olmayan fakat hacker ve geliştiriciler tarafından sisteme eklenebilen şeyler. Mesela basit bir şey: @ tuşuna sabit bir mail hesabınızı atama. Bu unlock cihazlarda yapıldı ama mevcut wp8 cihazlarda bu kişiselleştirme imkanı yok. Bunun gibi sayısız kişiselleştirme ve işlevselleştirme tweakleri var. Ve bu tweakker bir zaman sonra üretici tarafından sisteme dahil ediliyor. Örnek; Apple cydiada bulunan neredeyse onemli tüm yweakleri ios'a ekledi.
bence önemli olan kullanıcıların bilinçlenmesi. Adından belli: "illegal yükleme" bunu kullanıcı imkanı olsa da yapmamaya özen göstermeli.
Ekranda en fazla yüklenebilecek imzasız uygulama sayısı ile ilgili registry gözüküyor. Normalde developer unlock cihazlar için bu sayı 3 müydü? Bu ayar ile herhangibir telefona market dışı uygulama yüklemenin önü açılmış oluyor sanırım.
10 uygulamaydı.
hocam xda da bayagı konu acılmıs ativ s ile ilgili son açıklamalara bakıp bizi bilgilendirir misin
Kullanıcılar da sizin benimsemiş olduğunuz mantığı, ahlağı benimserlerse arka bile çıkılabilecek bir gelişme ancak maalesef bu hiç bir zaman olmayacak.
Developer unlock yapmış biri olarak birkç şey soylemek istiyorum. Developer unlock genel anlamda her uygulamayı illegal yüklemeye yaramıyor. Cihazı developer unlock yaptım fakat sadece fruit ninja yı yukleyebildim. Developer unlock ile visual basic te yazılmış kendi uygulamalarınızı deneyebilirsiniz diye biliyorum. Cihazınız developer unlocked olsa bile çoğu xap uygulamasını yükleyemeyeceğiniz için bizim açımızdan pek bir kârı yok. Ama interrop unlock daha kapsamlı bir konu ve isteyen kişi cihazını unlock etme yetkisine sahip olmalı düşüncesindeyim. Sonuçta binlerce lira verip alıyoruz cihazları ve son noktasına kadar kullanmak hakkımız diye duşunuyorum. Şahsi fikrim orneğin unlock yaparsanız garantiden çıkarsınız tarzında bir yaptırım ile sistemi isteyen unlock edebilmelidir.
bahsettiğin kilit interop kilitli? Öyle ise Windows asla bunu açmazMicrosoft zaten gdr3 ile en geç 8.1 ile açmayacak mıydı kilidi?
bahsettiğin kilit interop kilitli? Öyle ise Windows asla bunu açmazMicrosoft zaten gdr3 ile en geç 8.1 ile açmayacak mıydı kilidi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?