hack ve deadflaş ile soru??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
hack ve deadflaş ile soru??
bir sorum olcak arkadaşlar dead flaşdan sonra nokia servise götürürsem dead flaş yaptıgımı anlarlar degilmi.Peki bu dead flaş arkadasından telefona yeniden normal firmware flaşlarsam yani dead flaş metodu ile degil.normal işte. bundan sonra halen deadflaş oldugunu anlarlarmı??

2. sorum.

bu sayfadaki http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...ver-exe-denenmistir-5-457572.html#post3292148

yazdıgnın aynısın yapıyorum.Tek fark orda euro 2 kodu yreine kendi 059D576 kodumu navifirmde indirip bu sayfadaki hacklı uda dosyayı kullanıp phonixle flaslıyorum(firmware flas metodu)ama bende ne hikmetse hack felan olmuyor.yani ben unsigned dosyaları kullanamıyorum.acaba bu sayfadda yazdıgı gibi bende mi o euro dosyalarını navirfirmden indirip hacklu uda dosya ile flaşlıcam.ama ben yapmadım benim kodum degil diye.

bir yardımcı olsanız arkadaşlar

saolun

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bir kere dead flash yaparsan. Geri dönüşü yok, teknik elemanın insafın kalmışsın; ruh haline baglı telefonun garantsi...

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
artık mecburu yaptık deadflas..cünkü phoenix birden kendi kapandı..onun icin deadflaş yapmak zorunda kaldım.peki o birinici sorumun cevabı var mı sende..hack ile

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sürümleri kontrol et; biri PR1.0 biri PR1.1 olmasın... Aynı zamanda aynı variant Code olmalı; .uda dosyası 1234567 koduna aitken diğerleri 2345678 olmasın yani...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
o hackli uda dosyası 059d764 kodunun hacklenmişi mi? yoksa başka bir kodun mu? seninkiyle aynı mı yani ? yine anlatamadıysam özel mesaja gel :D

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
valla o uda hangi .Onu bilmiyorum orcun kardeşim.ama ben şimdi böyle yaptım. euro 2 dosyalarını indirdim (benimki dark grey 059D576 kodu oldugu halde)ben euro2 kodun parcalarını indirip sayfadaki verilen hackl uda dosyasının indirdim ve flaşladım.ve oldu ve benim kodum degişmedi.demin baktım..euro 2 yüklememe ragmen kodum degişmedi.umarım başka bir yanlış cıkmaz

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Orjinal .uda dosyası var ya hani. 059d576 ya da 0599764 te. İşte hangi kodun .uda sı kullanılarak hacklenmiş? o lazım. 059d576 .uda sı kullanılarak hacklendiyse 0599764 işe yaramaz.. Anla yani :D

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
iyi ben nerden bilcem arkadaş hangi kodlu uda hacklemiş.benim kodum 059d576 ve ben bu linkten verilen uda yı flaşladım euro2 dosyalarıyla veb benim kodum deigşmedi ve telefonum şu an hacklı.yani sorun cözüldü:)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
iyi ben nerden bilcem arkadaş hangi kodlu uda hacklemiş.benim kodum 059d576 ve ben bu linkten verilen uda yı flaşladım euro2 dosyalarıyla veb benim kodum deigşmedi ve telefonum şu an hacklı.yani sorun cözüldü:)

Tamam sorunsuz çalışıyorsa hangi dosyalar yanında flashladıysan; o variant'ın .uda'sının hack'lisidir :ehe

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
yardımın icin saol orcun kardeşim.teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt