Hack-Modifikasyon işlemi nasıl yapılır? [video]

Sponsorlu Bağlantılar

speeds

speeds

Üye
kendisine en uygun olanı indirdim ama nafile 2 kere denedim olmadı neyse orjinali güzel teşekkürler telin hızı süper o bile yeter az ile memnun olmak lazım bu hayatta...

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
fwnin versiyonlarına dikkat ettin mi? sen bilirsin :D

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Dosyalarını indiriyorum, akşam olduktan sonra deneyeceğim. Umarım yapabilirim, çok acemiyim. Eğer yaparsam buraya ekleme yapacağım. Şimdiden umut bağladım yorumlara göre, teşekkürler.

kamil_3545

kamil_3545

Üye
teşekkürler kardeşş

den1905

den1905

Üye
Yahu bu hack işlemi nedenyapılır okadar araştırdım fakat bulamadım. N8 kullanıcısı olaraktan bakıyorum telefonuma hack gerektirecek birşey bulamıyorum.

outlawist

Üye
kardeşim benim tel x6 rm-559 sadece buna uygun flash atılabiliyor değilmi başka modelin fw lerini kendi telime atsam çalışmaz değilmi ben 5 sene önce se k750i ye yapardım sesini yükseltmek menüyü se i800 yapardım tabi nokialarda çok daha kapsamlı akıllı tel olduğu için

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş teşekkürler dosyalar lazımdı bulduk nihayet:aha::aha::aha:

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim tel x6 rm-559 sadece buna uygun flash atılabiliyor değilmi başka modelin fw lerini kendi telime atsam çalışmaz değilmi ben 5 sene önce se k750i ye yapardım sesini yükseltmek menüyü se i800 yapardım tabi nokialarda çok daha kapsamlı akıllı tel olduğu için

evet sadece rm-559 atabilirsin tabi rm-559 c6fw bulursan o da olur :)

alpharry

alpharry

Üye
saol dostum indiriyorum videonu

bluee_06

Üye
kardeş modifikasyon dediğin cfw ama senin verdiğin dosyalardaki cfwnin özellikleri filan ?

yanlış anlama acemiyim o yüzden soruyorum :D

----------Eklendi @ 17:57:17 ---------- Yazıldı @ 17:46:39 ----------

şimdi ben bunu nokia c6-00 için yapabilirmiyim ?

----------Eklendi @ 17:57:17 ---------- Yazıldı @ 18:17:39 ----------

helal olsun anlatım süper ötesi çok açık çok anlaşılır :)

bluee_06

Üye
kardeş sistem dosyalarını editörde düzenlediğin kısımda dosyaları seçerken sonu rebuild olaanı sil diyosun ama benim sistem dosyalarında sonu rebuild olan bi dosya yok acil yardım etmen lazım :/ telefonum C6 RM-612

bluee_06

Üye
ee yardım etmiyecekmisin kardeş acil diyorum :/

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık

the-secret

the-secret

Üye
emre aslan hocam ben sorunumu sana özel msj olarak attım eger bu yukleme işini beceririsem buraya yazcam hala video iniyor

----------Eklendi @ 22:42:40 ---------- Yazıldı @ 22:41:36 ----------

bu olaydan sonra javalarıda çalıştırıyormu yani oyun yükleye biliyormuyuz C6-00 a ?

----------Eklendi 24.07.2011 @ 00:01:06 ---------- Yazıldı 23.07.2011 @ 22:42:40 ----------

naviFirmPlus programını açmıyor hata veriyor video yu izliyadum bir yandanda yapmaya çalışıyordum fakat naviFirmPlus programını acmaya calıstıgım da (unable to find a version of the runtime to run this application) yazıyor ve açılmıyor yardımmmmmm

bluee_06

Üye
arkadasım burda telimi hackliyoruz? Baslıkda hack yazıyo ama telefonda hala sertifika hatası alıyorum sertifika hatası almamak için yazan modu yapmama ragmen olmuyo hala sertifika hatası alıyorum.

dreamgirl

Üye

resimdeki hata cıkıyor editörden kaydederken?

cemo_0690

Üye
kardeşim süpersin ya bir sürü forum gezdim ama böyle bir anlatım görmemiştim ilk defa senin anlatımınla yaptım çok sagol gerçekten sevindirdin beni :)
imkanım olsa sana hızlı bir bilgisayar alırdım :)

ysssf

Üye
gerçekten saol videoyu henüz izlemedim ama dosya paketi tam istediğim gibi...

tunceer

Üye
Kardeş benim RM-555 dosyalarını indirdim ama sonu rebuild olan bi dosya yok acil yardım edermisin

Üst Alt