avcitalip
Üye
Bunuda koyacaktim fakat biraz tartisilir bor konu. Bana sorarsan haarp aletinin bi sonucu. Ama bi aciklamaya gorede gokyuzu depremi denilen bisey olabilir...
Bence hoparlör felan değil... Toz bulutu evet görüyorum
bana sanki haporlörle yapılmış fake bir ses gibi geldi ama
- - - Eklendi - - -
bak videodaki toz bulutunu görüyorsun dimi ?
bravokonuyu okudum soyle bi yorumlarada baktim bir bardak su icip telefonum icin apps aramaya devam ettim :S
Bu tip küçük yerlerde küçük konulardan kimsenin başına bişey gelmez korkmaBeyler Hackless.. Haklı! Biliyorum başımıza bela almak istemiyoruz ama ben çoğu yerde payaştım 1kişinin zarar görmesi = 1000 kişinin gerçekleri görmesi seçim sizinbizi bilgilendirdiğin için saol hackless
Orda neden alkışladığımı anlamamışsınçok haklısın hepsi yalsn dolan uydurma boş işler.
- - - Eklendi - - -
çok haklısın hepsi yalsn dolan uydurma boş işler.
Orda neden alkışladığımı anlamamışsın
Bunu biliyorum ileride başımıza bela olacak..
En azından bilinçlenelim
ve yapabileceğimiz hiçbirşey yok bu konuda başımız şuanda kıldan ince
Fazla takmamaya bak bunları kafaya. Ben ilk araştırırken abartıyordum heryerde bişey arıyordum. Sonradan gerçekleri anladım. Okadar abartmaya şey etmeye gerek yok illimunatiyi. Ama gerçekleride inkar etmemek lazımİsmail tam konunu okurken bi elimde telefon bi elimde mp4 vardı,yatakta oturduğum yerde de ben nesli diye bi kitap var ve kitabın üstünde kapkara gözlü bi tane kız var,burnunda ve ağzında demirler falan variki cihaz arasında bir GÖZ farkettim ve o kadar korktum ki anlatamam ya ve şimdi de gülüyorum tesadüfun bu kadarı.pes ya
En azından bilinçlenelimBu yüzden açtım zaten konuyu
Fazla takmamaya bak bunları kafaya. Ben ilk araştırırken abartıyordum heryerde bişey arıyordum. Sonradan gerçekleri anladım. Okadar abartmaya şey etmeye gerek yok illimunatiyi. Ama gerçekleride inkar etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?