güzel bir yazı tipi

Sponsorlu Bağlantılar

mehsell

mehsell

Üye
telefonunda kurdum harika duruyor çok saol kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Cane®

hypnose26

Üye
ben beceremedim çok hoşuma gitti ama yapamadım işte :) daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim

tunaoruc

Üye
arkadaşlar ben yükledim yanlız resimlerdeki gibi olmadı yazı stili ne yapmam lazım nokia c7 anna

zbdy28

Üye
c6-01 var bende ama resource klasörü yok, klasörü açamıyorum veya baska yerden yükleyeceğimde hata veriyor . Bi yardım edin biçimlendiripte denedim yine olmadı format falan demeyin büssürü uygulama oyun falan var gider hepsi . çaresini bilen var mı ?

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 var bende ama resource klasörü yok, klasörü açamıyorum veya baska yerden yükleyeceğimde hata veriyor . Bi yardım edin biçimlendiripte denedim yine olmadı format falan demeyin büssürü uygulama oyun falan var gider hepsi . çaresini bilen var mı ?

anna yada belle kullanıyorsan bu ontem ıse yaramaz. dosya isimleri farklı sekılde farklı yere atılması gerekıyodu yanlıs hatırlamıyosam.konuda anlatımları mevcut

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-570983.html

Öncelikle yukarıda vermiş olduğum linkten FontZoomer adlı programı indirip telefonuna kuruyorsun, ardından Caner arkadaşımızın bu konuda vermiş olduğu yazı tipi dosyasını indirip C:/Data/FontZoomer konumuna kopyalıyorsun. Sonra menüden FontZoomer'i açıp bahsi geçen fontu uygulayıp telefonu yeniden başlatıyorsun ve hayırlı olsun. :)

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-570983.html

Öncelikle yukarıda vermiş olduğum linkten FontZoomer adlı programı indirip telefonuna kuruyorsun, ardından Caner arkadaşımızın bu konuda vermiş olduğu yazı tipi dosyasını indirip C:/Data/FontZoomer konumuna kopyalıyorsun. Sonra menüden FontZoomer'i açıp bahsi geçen fontu uygulayıp telefonu yeniden başlatıyorsun ve hayırlı olsun. :)

font zoomer programı bazı turlerde oyun cıkıslarında falan fontu bozdugu telefonu kastıgı için bu yontem kullanılıyo. formatsız flashsız programsız font degıstırmeye yarıyo benım bahsettıgım yontem. ama bu sadece pr1.0 için gecerlı. anna ve bellede farklı ısımlerle atıyosun. tam bılmedıgım ıcın konuda var bulabılırsınız dıyorum

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

font zoomer programı bazı turlerde oyun cıkıslarında falan fontu bozdugu telefonu kastıgı için bu yontem kullanılıyo. formatsız flashsız programsız font degıstırmeye yarıyo benım bahsettıgım yontem. ama bu sadece pr1.0 için gecerlı. anna ve bellede farklı ısımlerle atıyosun. tam bılmedıgım ıcın konuda var bulabılırsınız dıyorum

Bilmiyorum, ben de herhangi bir sorun çıkarmadı şu ana kadar bu yöntem. O yüzden önerdim. Dediğiniz gibiyse sizin yöntemle yapsın tabii ki, saygılar.

• Beğen
woltra_16

woltra_16

Üye
:tşk:

mehmettekne

Üye
teşekkürler ama dediğin gibi yükledim font klasörü yoktu açtım içine attım malesef fontu kullanamıyorum neden acaba?

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama dediğin gibi yükledim font klasörü yoktu açtım içine attım malesef fontu kullanamıyorum neden acaba?

yukarılarda bır cok defa belırttım anna veya belle kullanıyosanız bu metod ıse yaramaz... forumda nasıl yapılacagına daır konu anlatımları mevcut

behzat

behzat

Üye
tesekürler elleriniz dert görmesin

• Beğen

karabay1905

Üye
bellede nasıl kullanıcaz olmuyor :S

TrBelle

TrBelle

Üye
eline saglık tskkrler :D

zxd19

zxd19

Üye

TrBelle

TrBelle

Üye

zxd19

zxd19

Üye
Teşekkürler.

VitoScalett4

Üye
Hocam Telefonum Nokia 500 , ama bendede yok galiba resource . kendim açtım dosyayı yükledim fontları , kapadım açtım telefonu ama olmadı. yardımcı olabilecekmsin.

Üst Alt