c6-01 var bende ama resource klasörü yok, klasörü açamıyorum veya baska yerden yükleyeceğimde hata veriyor . Bi yardım edin biçimlendiripte denedim yine olmadı format falan demeyin büssürü uygulama oyun falan var gider hepsi . çaresini bilen var mı ?
c6-01 var bende ama resource klasörü yok, klasörü açamıyorum veya baska yerden yükleyeceğimde hata veriyor . Bi yardım edin biçimlendiripte denedim yine olmadı format falan demeyin büssürü uygulama oyun falan var gider hepsi . çaresini bilen var mı ?

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-570983.html
Öncelikle yukarıda vermiş olduğum linkten FontZoomer adlı programı indirip telefonuna kuruyorsun, ardından Caner arkadaşımızın bu konuda vermiş olduğu yazı tipi dosyasını indirip C:/Data/FontZoomer konumuna kopyalıyorsun. Sonra menüden FontZoomer'i açıp bahsi geçen fontu uygulayıp telefonu yeniden başlatıyorsun ve hayırlı olsun.![]()
font zoomer programı bazı turlerde oyun cıkıslarında falan fontu bozdugu telefonu kastıgı için bu yontem kullanılıyo. formatsız flashsız programsız font degıstırmeye yarıyo benım bahsettıgım yontem. ama bu sadece pr1.0 için gecerlı. anna ve bellede farklı ısımlerle atıyosun. tam bılmedıgım ıcın konuda var bulabılırsınız dıyorum
teşekkürler ama dediğin gibi yükledim font klasörü yoktu açtım içine attım malesef fontu kullanamıyorum neden acaba?