güzel bir yazı tipi

Sponsorlu Bağlantılar

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
ekledıgın dosyaları sılmen yeterlı kardesım.sildikten sonra tekrar ac kapa duzelır

bugun bı font daha paylastım oda baya bı guzel onada bakmanı tavsıye ederım.buraya nasıl ekleyecem bılemedıgım ıcın yenı acmak zorunda kaldım. oda onaylanır heralde

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
konunun başlığını burada paylaş ya da özel msj atarak gönderirsen sevinirim . Onuda denemek isterim

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
güncel

cyber

cyber

Üye
ben yaptım ama yazı font öyle olmadı daha değişik oldu

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
farklı yazı tıpı ıle karıstırmıssındır kardesım o zaman uygularken klasore baska yazı tıpı falan damı attın. bu s3 te 4 dosya farklı seylerı ıfade edıyo bı sayılar bı karakterler vs gıbı

amigos67

Üye
bu yazı tipini kullanabilmek icinn telefonun hacklimi olması gerekiyo dosyayı attım dediğin yere ama yazı tipi falan değismedi

devalionsa

Üye
annada çalışıyormu bu yazı tipi?

savarona22

savarona22

Üye
Kardeş bu fonts dosyasını oluşturamıyorum.dosya oluşturulamıyo diyor yardımcı olursan sevinirim x7 telefonum

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
bu yazı tipini kullanabilmek icinn telefonun hacklimi olması gerekiyo dosyayı attım dediğin yere ama yazı tipi falan değismedi

hackli olmasına gerek yok kardesım s^3 de dedıgım yere attıgın takdırde bı sıkıntı cıkmıyor ama anna ve bellede bunlardan 15er tane(yanlıs hatırlamıosam 13-14 de olabılır) olusturup atman gerekıyo formu arastırırsan bulursun yıne.

----------Eklendi @ 18:59:13 ---------- Yazıldı @ 18:58:17 ----------

Kardeş bu fonts dosyasını oluşturamıyorum.dosya oluşturulamıyo diyor yardımcı olursan sevinirim x7 telefonum

telefonda o dosya olması lazım zaten eger yoksa telefonu depolama modunda bagla pc ye x7 hakkındada pek bılgım yok ama kardesım

----------Eklendi @ 18:59:52 ---------- Yazıldı @ 18:59:13 ----------

annada bunlardan 15 tane olusturup atman gerekıyo formda kopyalara verecegın ısımler mevcut kardesım

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Tyrann

Tyrann

Üye
E'ye fonts klasörü açtım ve içine kopyaladım telefonu restart yaptım ama olmadı(recource klasörünün içine attım)

AsiPunisher

Üye
resource dosyası gözükmüyor ama telefondan dos. yöneticisine girince ordan gözüküyor

bu seferde dosyayı tele atıp ordan yapmayı düşündüm bu seferde kopyalamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
resource dosyası gözükmüyor ama telefondan dos. yöneticisine girince ordan gözüküyor

bu seferde dosyayı tele atıp ordan yapmayı düşündüm bu seferde kopyalamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

depolama hafızasında bagla telefonu o zaman bılgısayarda halledebılırsın. telefondan atabılmen ıcın xplore lazım sıstem dosyası oldugu ıcın degıstıremezsın. bu arada sadece s^3 ıcın gecerlı anna-belle ıcın yapımı farklı. formnda anlatımı mevcut

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

ihsanaslan

Üye
nokia c601 denendı calsıyooo ama bn normal daha ıı geldı mesajlarda zorlanıyorsun

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşım senin dediğin gibi depo hafızasına resaurce klasörüne attım ve yen,den başlattım telefonumu ama değişen bir şey olmadı nedenini öğrene bilirmiyim acaba

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım senin dediğin gibi depo hafızasına resaurce klasörüne attım ve yen,den başlattım telefonumu ama değişen bir şey olmadı nedenini öğrene bilirmiyim acaba

sadece symbıan^3 ıcın gecerlıdır anna ve bellede farklı sekılde atılması gerekıyo. formda anlatımı var.anna ve belle kullanıyorsan

ametlim

ametlim

Üye
anna için yardımcı olabilrmisin anna kullanıyorum ben şimdiden tşkler ve tlf n8

Üst Alt