GüzeL Bir Anket İşe Yarar Lütfen Bir Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Forum'muzda Online Chat Acılsın mı ?

• EVET

Kullanılan: 11 78.6%
  • HAYIR

Kullanılan: 1 7.1%
  • ŞUAN GEREKSİZ DAHA SONRA

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
GüzeL Bir Anket İşe Yarar Lütfen Bir Bakın
Öncelikle www.maxicep.com Ailesie Saygılarımla.
www.maxicep.com Yararlı Bir Konu Actım Admin ve Moderotor Arkadaşlarda Konumu Desteklerse Cok Sevinirim.
Bildiniz Gibi Forumda Gerekli Gereksiz Cok Konu Acılıyor Yeni Gelen Arkadaşlar Arama Yapmadan Konu Acıyorlar ve Forum Haliyle Kirleniyor bunu Engellemek İçin GüzeL Bir Uygulama Teklif Edicem Sizlere Tabi COK DEGERLİ ÜYÜLERİMİZDE Desteklerse:evet:
Forumumuza Online CHAT Bölümü Acılsın Diyorum SAYIN Üyülerimiz Buradan Konuşa Bilir Veya Yardım Alabilirler Yeni Gelen Arkadaşlarımıza Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz. Böylelikle.

ÖRNEK: Gecende Karşılaştım Arkadaşın Birisi Konu Acmıi Yeni Bir Arkadaş 6300i'nin Kapanı Nasıl Degiştiricem Actıgı Konunun Hemen Altındada Degerli Bir Üyemiz O konu Hakkıda Bilgi Vermiş Ama Yeni Gelen Arkadaşımız Bakmadan Araştırmadan Konu Acıyorlar ve Buda Forum Kirletiyor Evet Şimdi Sizler Ne diyorsunuz
Site Yavaşlar Diye Düşünürseniz Uzantılı Olarak Acılabilir
ÖRNEK: www.maxicep.com/onlinechat vs vs. ibi
Ben Acılsın Diyorum EVET
www.maxicep.com Ailesine Saygılarımla... ONUR.​

--------------- Ekleme ---------------

Yorumlarınıda Eksik Etmeyiniz Arkadaşlar ;)

scuf

scuf

Üye
sitedede esktra bir alan kaplayacak yavaşlama sorunu yaratır gibime geliyor extra ayrı bir pencerede açılırsa o zamn iyi olabilir ki sürekli chat penceresini açık tutan üye de pek fazla olmaz şöyle olabilir örneğin 5800 alıcam sorum var diyen birine bir arkadaş sitemizin chat sayfasnıan geç anlatayım der böylece konu uzamamış olur güzel bir düşünce ama uygulaması ne derece kullanılır onu bilmem .

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
sitedede esktra bir alan kaplayacak yavaşlama sorunu yaratır gibime geliyor extra ayrı bir pencerede açılırsa o zamn iyi olabilir ki sürekli chat penceresini açık tutan üye de pek fazla olmaz şöyle olabilir örneğin 5800 alıcam sorum var diyen birine bir arkadaş sitemizin chat sayfasnıan geç anlatayım der böylece konu uzamamış olur güzel bir düşünce ama uygulaması ne derece kullanılır onu bilmem .

Uygulaması Olsada Cok GüzeL Olur Sadece Cep Telefonu Bölümünde Günde 200 Online'nı Var Ve En Cok Sorun Gördügüm Kadarıyla Telefonla İlgili Oluyor Ayrı Bir Pencere Derken Ben Şu Kastetdim
Mesela Şuanki Forumumuz www.maxicep.com Dimi Bunun Uzantısı Olarak Yapılsa Diye Söyledim Gibi Yani Bunun Gibi Olsa İyi Olur Hemde Forum Yavaşlamaz Ama Yorumun Güzeldi Teşekkür Ederim Saol.

scuf

scuf

Üye
örneğin bazı sitelerde forumun en üstünde veya en alt kısmında chat böümü var ve sürekli biri msj yazdığında sayfa kasıyor ve msj sesi çıkıyor böyle olmayıpta yine forumun en üst kısmında chat linki altında maxi cep uzantılı bir link verilip ona tıklandığında ayrı bir sekmede chat penceresi açılırsa daha iyi olur yani forum bağlantısından ayrı olur sadece chat sayfası açılır bi nevi msn penceresi gibi.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
örneğin bazı sitelerde forumun en üstünde veya en alt kısmında chat böümü var ve sürekli biri msj yazdığında sayfa kasıyor ve msj sesi çıkıyor böyle olmayıpta yine forumun en üst kısmında chat linki altında maxi cep uzantılı bir link verilip ona tıklandığında ayrı bir sekmede chat penceresi açılırsa daha iyi olur yani forum bağlantısından ayrı olur sadece chat sayfası açılır bi nevi msn penceresi gibi.

Bende Öyle Diyorum Zaten :) Uzantılı Bir Link Olursa Hem Forumda Kasmaz Agırlaşmaz www.maxicep.com/onlinechat vs vs vs Böyle Uzantılar olursa Sitede Kasmaz :)

Yorum İçin Teşekkür Ederim.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Her girip Bakan Bi Yorum Yazsa Süper Olcakta Adam Girip Bakıyor Cıkıyor :'(

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
oyum evetten yana

hatta biraz daha ilerletirseniz chat sayfasında katagoriler acablrsiniz

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
oyum evetten yana

hatta biraz daha ilerletirseniz chat sayfasında katagoriler acablrsiniz

Evet Olabilir Ama Önce Bu Konuyu SAYIN ÜYELERİMİZ ve Sonra ADMİN ve MODERETOR Arkadaşlarım Önemserse Olur. İnş.

osmanaktag

Üye
iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt