Onur Saka
Üye
GüzeL Bir Anket İşe Yarar Lütfen Bir Bakın
--------------- Ekleme ---------------
Yorumlarınıda Eksik Etmeyiniz Arkadaşlar
Öncelikle www.maxicep.com Ailesie Saygılarımla.
www.maxicep.com Yararlı Bir Konu Actım Admin ve Moderotor Arkadaşlarda Konumu Desteklerse Cok Sevinirim.
Bildiniz Gibi Forumda Gerekli Gereksiz Cok Konu Acılıyor Yeni Gelen Arkadaşlar Arama Yapmadan Konu Acıyorlar ve Forum Haliyle Kirleniyor bunu Engellemek İçin GüzeL Bir Uygulama Teklif Edicem Sizlere Tabi COK DEGERLİ ÜYÜLERİMİZDE Desteklerse
Forumumuza Online CHAT Bölümü Acılsın Diyorum SAYIN Üyülerimiz Buradan Konuşa Bilir Veya Yardım Alabilirler Yeni Gelen Arkadaşlarımıza Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz. Böylelikle.
www.maxicep.com Yararlı Bir Konu Actım Admin ve Moderotor Arkadaşlarda Konumu Desteklerse Cok Sevinirim.
Bildiniz Gibi Forumda Gerekli Gereksiz Cok Konu Acılıyor Yeni Gelen Arkadaşlar Arama Yapmadan Konu Acıyorlar ve Forum Haliyle Kirleniyor bunu Engellemek İçin GüzeL Bir Uygulama Teklif Edicem Sizlere Tabi COK DEGERLİ ÜYÜLERİMİZDE Desteklerse

Forumumuza Online CHAT Bölümü Acılsın Diyorum SAYIN Üyülerimiz Buradan Konuşa Bilir Veya Yardım Alabilirler Yeni Gelen Arkadaşlarımıza Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz. Böylelikle.
ÖRNEK: Gecende Karşılaştım Arkadaşın Birisi Konu Acmıi Yeni Bir Arkadaş 6300i'nin Kapanı Nasıl Degiştiricem Actıgı Konunun Hemen Altındada Degerli Bir Üyemiz O konu Hakkıda Bilgi Vermiş Ama Yeni Gelen Arkadaşımız Bakmadan Araştırmadan Konu Acıyorlar ve Buda Forum Kirletiyor Evet Şimdi Sizler Ne diyorsunuz
Site Yavaşlar Diye Düşünürseniz Uzantılı Olarak Acılabilir
ÖRNEK: www.maxicep.com/onlinechat vs vs. ibi
Ben Acılsın Diyorum EVET
www.maxicep.com Ailesine Saygılarımla... ONUR.
Site Yavaşlar Diye Düşünürseniz Uzantılı Olarak Acılabilir
ÖRNEK: www.maxicep.com/onlinechat vs vs. ibi
Ben Acılsın Diyorum EVET
www.maxicep.com Ailesine Saygılarımla... ONUR.
--------------- Ekleme ---------------
Yorumlarınıda Eksik Etmeyiniz Arkadaşlar
Uzantılı Bir Link Olursa Hem Forumda Kasmaz Agırlaşmaz