Güvenlik Kodu Bulmak Ve Product Kodu Değiştirme Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

hamitkaratas

Üye
d880 güvenlik kodu sıfırlama

kumuks

Üye
uğraşalım sabahlara kadar,cep dünyası için uykusuz kalalım, oradan biri de cıksın,ben yaptım , ben ettim deyip, emeğe tecavüz etsin... Bu konuyu buraya acan arkadaş, konunun altına neden alıntı yazmadı soruyorum..??? Paylaşımı alıp tabiki sunabilirsin,ama emek kime aitse onun imzası atılır altına.... Seni kınıyorum..."lütfen emeğe saygı göster"

muzikci

Üye
arkadaşım emegine saol ama ben 5310 telefonu pc ye bir türlü yükleyemedim donnım yüklene medi diyor bu arada benim işletim sisemim win7

KaPaKSIZ

Üye
bende nokkia 6120 var BİR PROGRAM INDIRDIM IMAL NUMARASINI YAZIPP TELEFONUN KILIDINE YAZDIM AMA OLMADI

bayarslan11

Üye
teşekkürler

kehkesan66

Üye
öncelikle çalışmalarından dolayı sana teşekkür ediyorum...benim küçük bir problemim var.
arkadaşın e51 v.300..... telefonu var güvenlik kodunu bulmak için forumdaki birkaç metodu denedim.senin anlattığın da bunlardan birisiydi.
c:program files/nss/backup/rm her neyse....telefonu nss ile buluşturduk yandaki adrese tel'in imei nosunu attı.bu adresteki imei nosuna iki farklı metodu da denedim forumda anlatılan....sonuç ilginç.20125 numaralarını verdi.işe yaramadı...
sonra başka bir arkadaşın (güvenlik kodu 12345 olan) e51'inde denedik aynı metotları... sonuç 20499 şeklinde bir kod verdi oysa ki kod 12345'di.arkadaşın telin kodunu (12345'i) değiştirip (şu kodu girdik 98745) bir daha denedik yine farklı bir kod verdi.senin dedğini daha önce denemiştim( reis_iegles'ten öğrendiğimiz kadarıyla) işe yaradı yani tel'in kodu 12345 oldu.bu sefer nss programından c klasörüne (yani yukardaki adrese) tekrar müracaat ettiğimizde..sonuç 12345 göründü.
şimdi sıkıntı burda başlıyor;ne 12345'i telefon kabul ediyor ne de 98745'i....98745 kodunu girdiğimizde ''GENEL:sistem hatası'' çıkıyor ekrana...canım çook sıkkın denediğim 7 tel'de problem yoktu.bu tel de arkadaşa mahcup olduk.çünkü ikinci denediğim e51 de problem yoktu sayemde güvenlik kodu bitik...
ilginç olan c:program files/nss/backup/rm bu adrese giden imei nosu kodu 12345 olrak gösteriyor.telefonun ''ben anlamam çekirge fazla zıplamasaydın '' diyor...(buraya yazma sebebim sizin tecrübe çantanızda yoksa bu durum bulunsun diye.özellikle e51 için...)

momo309

Üye
güzel

werwew

Üye
arkadaşlar nolur biri bana yardım etsinnnnn,,,e 72 de kilit kodunu unuttum açamıyorum,,,resimlerde anlatılanları aynen yaptım ness telimede bağlanıo,,ama kod olarak 123456 yazın write yapın denilio yazıyorum sonra flash yaptığımda kod başka görünüo napmma lazım deli olucammmmmm

cemrehan

cemrehan

Üye
Merhaba Kardesım Dediğin gibi herşeyi yaptım product kod 123456 yazıp flsh ısmından kontrol ettıgımde 05bo036 gibi birşey çıkıyo belki buna çevirdi diye devam ettım işleme cihazı kapatıp açınca tarh ve saatte istedi ama halen kod hatası diyo biyerde yanlıslık mı yaptım bi yardımcı olurmusun cihaz x6 buarada haber beklıyorum saygılar..

MoBıLe JaSuSS

MoBıLe JaSuSS

Üye
ya brader ben nemesıs ıle tel arsındakı baglantıyı kurmadım nss yı acıom buyutece tıqlıom amaaa ıste eldık zurnananın zırt dedıqı yere ama buyutece tıkladıqımda hıc bır sey qelmıor napıım sence ha bu arada tel 61 20 c

cemrehan

cemrehan

Üye
Yokmu cevap yazan ??????????????????????????

ekizarmaz

Üye
teşekkürler.emeğine sağlık kardeş.ben bu uygulamayı nokia 6220 classicte yaptım.fakat güvenlik kodu olmuyor.yeni kodu görmek istediğimde,karşıma başka bir kod çıkıyor.işin ilginç yanı,sim kartı değiştirdikten sonra olan güvenlik kodu kalktı ama şifrenin ne olduğunu bilmiyorum:Dbu sorunuma bir çözüm bulabilecek arkadaş var mıdır?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

cbalkan

Üye
teşekkürler

bybrutus

bybrutus

Üye
teşekkürler , ihtiyacım olmasada çok iyi anlatmışsın :)

ancoezkae

ancoezkae

Üye
tesekkürler

ilyasgs

Üye
allah razı olsun tek çözüm bu herşey düzeldi

fenerli_456

Üye
eyw babacannn ;))

mehmett3452

mehmett3452

Üye
Çok güzel bir paylaşım :tşk:

dönnis

Üye
yaa hocam bende 2630 var güvenlık kodunu hatırlamıyom usb kablosuda yok kabloyuda bulamıyorum şifre felan veremez mısn yaa bı çare bul buna yaa

simsek007

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

tşk

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür

Üst Alt