Geçen gün arkadaşımın 500 civarı parası vardı.603 aldırdım.kendi telefonumla karşılaştırdım.603 te bana renkler biraz sapmış gibi geldi.ekran parlaklığı ise benim telefonla aynıydıEn iyi mi bilmem ama 603 ün gerçekten ekranı güzel gözüküyor.
Galaxy S daha mı iyi diyorsun yani
Geçen gün arkadaşımın 500 civarı parası vardı.603 aldırdım.kendi telefonumla karşılaştırdım.603 te bana renkler biraz sapmış gibi geldi.ekran parlaklığı ise benim telefonla aynıydı

Galaxy S daha mı iyi diyorsun yani
Geçen gün arkadaşımın 500 civarı parası vardı.603 aldırdım.kendi telefonumla karşılaştırdım.603 te bana renkler biraz sapmış gibi geldi.ekran parlaklığı ise benim telefonla aynıydı

Galaxy S daha mı iyi diyorsun yani![]()
Sen bir eline 701 i al diger elinide gs3 u al sonrada guneşin altına cık bakalım hangısı daha cok parlıyor![]()
Bence fotograftaki one x hiç iyi gözükmüyor en iyi lumia sonrada sony experia gözüküyor
abi bu fotoğrafta neden hepsi soluk gözüküyoradam akıllı bi htc one x bi de lumia 900 parlıyor da ben mesela güneş altında şu an en düşük ışıkta kullanıyorum ve çok net gözüküyor. 603

Bence fotograftaki one x hiç iyi gözükmüyor en iyi lumia sonrada sony experia gözüküyor![]()

Aynı saat içinde çekilmişse ya?o fotograftan fotografa degişir güneşin gelme acisi telefonu tutma acisi o yüzden en iyisi kendin denemelisin![]()

920'ye de bakalım bakalımLumia farkı![]()

920'ye de bakalım bakalım![]()
puremotion+ gibi lumia900 de olmayan özellikler barındırıyor
o daha parlak olacaktırpuremotion+ gibi lumia900 de olmayan özellikler barındırıyor
![]()
o daha parlak olacaktırpuremotion+ gibi lumia900 de olmayan özellikler barındırıyor
![]()
Bu arada Lumia 900'ün kamerası kaç megapixeldi 
Bu arada Lumia 900'ün kamerası kaç megapixeldi
![]()
920'de 8 ama pureview var Allah'tan
8 megapixel