Güneş Işığında En İyi Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
One x ten once lumia 900 du fakat simdi nasildir bilemiyorum

PriZm

PriZm

Üye
En iyi mi bilmem ama 603 ün gerçekten ekranı güzel gözüküyor.
Geçen gün arkadaşımın 500 civarı parası vardı.603 aldırdım.kendi telefonumla karşılaştırdım.603 te bana renkler biraz sapmış gibi geldi.ekran parlaklığı ise benim telefonla aynıydı

15097

15097

Üye

Geçen gün arkadaşımın 500 civarı parası vardı.603 aldırdım.kendi telefonumla karşılaştırdım.603 te bana renkler biraz sapmış gibi geldi.ekran parlaklığı ise benim telefonla aynıydı
Galaxy S daha mı iyi diyorsun yani :hmmm

- - - Eklendi - - -

PriZm

PriZm

Üye

iyi demiyorum.çok uzun süre kullandığımdan dolayı sgs in ekranına alıştığım için göz yanılmasıda olabilir.tam emin değilim yani.

ama renkler Sgs in ekranında daha canlı geldi bana.parlaklıkta ise ikiside eşitti bundan eminim.

15097

15097

Üye
:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

15097

15097

Üye
Lumia daha iyi gibi :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
Htc one x :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

abi bu fotoğrafta neden hepsi soluk gözüküyor :hmmm adam akıllı bi htc one x bi de lumia 900 parlıyor da ben mesela güneş altında şu an en düşük ışıkta kullanıyorum ve çok net gözüküyor. 603

15097

15097

Üye

abi bu fotoğrafta neden hepsi soluk gözüküyor :hmmm adam akıllı bi htc one x bi de lumia 900 parlıyor da ben mesela güneş altında şu an en düşük ışıkta kullanıyorum ve çok net gözüküyor. 603
Bence fotograftaki one x hiç iyi gözükmüyor en iyi lumia sonrada sony experia gözüküyor :evet:

MoonLife01

MoonLife01

Üye

Bence fotograftaki one x hiç iyi gözükmüyor en iyi lumia sonrada sony experia gözüküyor :evet:

o fotograftan fotografa degişir güneşin gelme acisi telefonu tutma acisi o yüzden en iyisi kendin denemelisin :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Lumia farkı:naughty:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

o daha parlak olacaktır:oke:puremotion+ gibi lumia900 de olmayan özellikler barındırıyor:good:

aynen nokia onun hakkında "çölde" bile görüntü kalitesinin ve parlaklığın üst düzeyde olduğunu söylemiş.

Üst Alt