Güneş Işığında En İyi Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
Güneş Işığında En İyi Telefon Hangisi?
yeni telefon almayı düşünüyorum aklımda bazı telefonlar vardı fakat geçenlerde arkadaşımda gördüm telefon ekranı güneş ışığında neredeyse hiç görünmüyor sizce güneş ışığında net görünebilen hangi ekran tipli telefon almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
603 700 701 ve 808 en parlak ekrana sahip :ok2:

1ht1baron

Üye
S2 nin de performansı da güzel öneriRim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ips ekranlar dünyanın en parlak ekranı diye biliyorum ve htc one x'te en son çıkan ips2 vardı. çok parlak kapalı ortamda parlaklığı yüksek tutarsan gözünü alıyor ve kullanamıyorsun :D
şuda önemli bi faktör dünyada dokunmatiğe en yakın ekran one x'te sanki ekran telefonun dışındaymış gibi hissediyorsun.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Konu ekransa nokia tam sana göre bence 701 al

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Sen bir eline 701 i al diger elinide gs3 u al sonrada guneşin altına cık bakalım hangısı daha cok parlıyor :)

emin ol 603 bile daha iyi parlaklık verir. Birçok telefonu parlaklığı ile azdiğini gördüm :ok2:

15097

15097

Üye
One X :ok2:

kralsensin98

kralsensin98

Üye
bence iphone 4s retina ekran sonuçta :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bence iphone 4s retina ekran sonuçta :D

4si bilmem de iphone 4 ile 603ü karşılaştırdım parlaklık konusunda 603 kadar olamaz ayrıca htc evo 3d ile de karşılaştırdım sonuç gene 603 daha parlak.

lordufuk

lordufuk

Üye
xperia s gün ışığında en parağıdır fakat s3 parlaklığıda gzl

varrick

varrick

Üye
Arkadaslar sana '' parlak '' telefonlari soylemis.
Sen güneste en iyi gorulen (parlamayan , yani ekran net gorulen) telefon mu ariyon ?
yoksa ben mi yanlis anladim:ehe

phasan

phasan

Üye

4si bilmem de iphone 4 ile 603ü karşılaştırdım parlaklık konusunda 603 kadar olamaz ayrıca htc evo 3d ile de karşılaştırdım sonuç gene 603 daha parlak.

Ben iphe 4 guneste iyi goruyorum

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
pis ekranlar dünyanın en parlak ekranı diye biliyorum ve htc one x'te en son çıkan ips2 vardı. çok parlak kapalı ortamda parlaklığı yüksek tutarsan gözünü alıyor ve kullanamıyorsun :D
şuda önemli bi faktör dünyada dokunmatiğe en yakın ekran one x'te sanki ekran telefonun dışındaymış gibi hissediyorsun.
denedin mi kanka senin tel serviste değilmi :D :D :zzz:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp8 li nokia 920 pureviev:)tek geçerim

ecel54

ecel54

Üye
en iyisi lumia 900, 920 çıkınca o olacak :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One X tabii ki tartışmasız yani.IPS LCD2 kullanıyor zaten başka söze gerek yok bence :)

furkan176

furkan176

Üye
En iyi mi bilmem ama 603 ün gerçekten ekranı güzel gözüküyor.

Üst Alt