[Güncellendi!] WP7 Metro Teması Beta [Kendi Yapımım, Sade Sevenlerin Hoşuna Gidecektir]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
guncellemede bazi icon degismeleri ve kucuk gorsel degismeler var :) gercekten guzel tema ama icon sayisi cogalsaydi iyi olurdu bir de biliyorum wp7 ama wp8 uyarli iconlar olsa kotu de olmazdi hani :) tesekkurler kardesim

MaxipmaN

Üye
1.1 i deniyorum

- - - Eklendi - - -

orjinal ugulamalardaki icon eksikliklerini gidermen gerek kardeş tema çok hızlı kasma yok

prodog

Üye
    Konu Sahibi
guncellemede bazi icon degismeleri ve kucuk gorsel degismeler var :) gercekten guzel tema ama icon sayisi cogalsaydi iyi olurdu bir de biliyorum wp7 ama wp8 uyarli iconlar olsa kotu de olmazdi hani :) tesekkurler kardesim

senin için aceleyle şöyle birşey yaptım :D

- - - Eklendi - - -

1.1 i deniyorum

- - - Eklendi - - -

orjinal ugulamalardaki icon eksikliklerini gidermen gerek kardeş tema çok hızlı kasma yok

chat apps ve sosyal ağlar gibi uygulamalar java olduğu için değişmiyor maalesef
200 e yakın icon ekledim yardımCı olursanız uygulamalar için dahada geliştirebilirim

- - - Eklendi - - -

birde küçük not çoğu iconlarda wpnin orjinal iconlarını yapmaya çalıştım :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Klasör simgelerinde eksiklikler var. Bende klasör modu uygulu ve bazı klasörde mesela uygulamalar araçlar vs simgeleri eksik

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
senin için aceleyle şöyle birşey yaptım :D

- - - Eklendi - - -

chat apps ve sosyal ağlar gibi uygulamalar java olduğu için değişmiyor maalesef
200 e yakın icon ekledim yardımCı olursanız uygulamalar için dahada geliştirebilirim

- - - Eklendi - - -

birde küçük not çoğu iconlarda wpnin orjinal iconlarını yapmaya çalıştım :)

cok sagol kardesim onu da gordum demin devamini bekliyorum :) kac aydan beri bu temayi kullaniyorum vallaha :)

larten123

larten123

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

:tşk:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:tşk: güzel duruyor

makoto

makoto

Üye
müthiş :)

prodog

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt