bu şey eduroama giremeyen arkadaşlarında derdine çare olacak oylayın arkadaşlar.Şuraya bir oy basın arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tmm Sivas temsilciliğimi tasdikleyin o zamanarkadaşlar eğer ki ciddi ciddi düşünüyorsanız bir şeyler yapabiliriz. 1 ile bakmazlar ama 3-5 ile bakarlar gibi geliyor.
Adam mıbu arada nokia tr nin patronu çiçek hanım gidiyor yerine bi adam geliyor haberi yapıldımı bilmem ama dip not olarak belirtmek istedim![]()
Sertaç Şener geldi bile Nokia Türkiye Genel Müdürlüğüne. Ama Sertaç Hanım olarak tanıyın.
Sınıf Öğretmenliği dışında tüm söylediklerine katılıyorum bir sınıf öğretmeni olarakHepinize olumlu yaklaşıp çok küçük bir ihtimal olsa bile bana destek verdiğiniz için Teşekkür Ederim.
Evet abi, söylediğin şeyler gerçekten çok güzel. Aklımda canlandırabiliyorum. Ama gerçekten böyle bir şeye destek vereceklerini zannetmiyorum, fakat stant olmasa bile farklı bir yöntem olabilir.
Evet bu çok mantıklı. Her şehirde ayrı ayrı olmaktansa bir araç iş görebilir fakat kullanıcı gerekliliği artıyor. Çoğu insan mantıklı bakmayabilir seyahat etmeye. Bence çok mantıklı
Asla kendini büyütmedin. 925 almak için gittiğimde s4 önermişlerdi ve kamerası fu ll HD dendiği için. Veya İphone gorilla glass olduğunu söylediler. Bilgileri çok az. Dün akşam müdürlerle konuşmak için beklerken bir müşteri geldi ve Lumia 920 istedi. Özelliklerini sordu 1GB ram var bildiğiniz gibi Satış Yetkilisi dedi ki ; 1.5 ram 1GB hafıza var dedi.(Vatan Bilgisayar) s4'ü sorduğunda 8 çekirdek 2 gb ram demeyi biliyordu. Bunu değiştirmek istiyorum. Ve en can alıcı nokta: Lumia , Samsung ile yarışabilecek bir telefon değil.
Dün kendimi mağazalara biraz tanıttım akşam üzeri sakin olduğu için sohbet açarak. Hepsinde Aynı soru " Sen Kimsin? "Yani konuşmam o kadar bilgi, özgüven ve kararlılık sezdiriyor.(Yanlış anlamayın kendimi büyütmüyorum. Bu forumun yarısı aynı şekilde.)
Düşünsenize Alıcıya anlatıyorsun karar veriyor, Alışıla gelmiş bir satıcıya gidiyor özelliklerini, yapabildiklerini soruyor. Tam bir facia.
Bence de Telefon alıcılarından çok satıcılarına yönelmek iyi bir fikir olabilir. Fakat biz telefon satıcısındaki ön yargıyı kırmalıyız ki Android ile Nokia'yı aynı keseye koysun.
Belki Şöyle bir dönüşüm olabilir.
Sen bir telefon mağazasından telefon alırsın ve eğer anlattığın kişi Lumia almaya karar verir ise bunu bizim anlaşmalı olduğumuz yerden alabilir. Mantıklı geldi bana.
Fakat şöyle bir sorun var ki insanlar yeniliğe açık değil. Etrafında ve varsa onu alırlar/bilirler.
Sınıf öğretmenlerini düşünün. Yeniliğe kapalıdırlar . Dönüp dolaşıp aynı konuyu anlatırlar.
Samsung, İphone ile Nokia'nın aynı keseye koyulmasını istiyoruz
Bilmem Bir şeyler başarabilecek miyiz
sertaç deyince erkek sandım ölece okuyup geçmiştim abi yaw sen yapma bariAdam mıSertaç Şener geldi bile Nokia Türkiye Genel Müdürlüğüne. Ama Sertaç Hanım olarak tanıyın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@kimbilir_01 in gafını haftanın gafı seçelim miAdam mıSertaç Şener geldi bile Nokia Türkiye Genel Müdürlüğüne. Ama Sertaç Hanım olarak tanıyın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buna uygun rütbe var mı bir haftalığına alayım@kimbilir_01 in gafını haftanın gafı seçelim mi

İlk okuldaki Hocamdan örnek vermek istedim. Fakat olmadı sanırımUf Sınıf Oğretmenliği dışında
Sı
Sınıf Öğretmenliği dışında tüm söylediklerine katılıyorum bir sınıf öğretmeni olarak
ÜzgünümSertaç hanım 2011 yılından beri Lumia serisinin lansmanından sorumlu. Ondan önce de 2000 yılından beri Nokia'da çalışıyor ve Nokia Doğu Avrupa sorumlusu.sertaç hanım nokia x in de tanıtımını yapmıştı bir teknoloji sitesine, demek ordan genel müdürlüğe gelmiş![]()
Eskiden Metin ucanın haberlerinde vardı hani aklıma o geldi sen deyince.buna uygun rütbe var mı bir haftalığına alayım![]()

Rica ederim. İstisnalar kaideyi bozmaz diyerek noktayı koyalım.İlk okuldaki Hocamdan örnek vermek istedim. Fakat olmadı sanırımÜzgünüm

gunun gafı benden safı da senden olsun gardaşEskiden Metin ucanın haberlerinde vardı hani aklıma o geldi sen deyince.
1.Günün Gafı
2. Günün Safı vardı.
aylıık olarak en iyi yorumlara bi rütbe verilbilir bence.
Rica ederim. İstisnalar kaideyi bozmaz diyerek noktayı koyalım.
not: Aynı şeyleri anlatmak durumundayız. Çünkü; müfredat, kazanım ve derslerin amaçları her yıl aynıdır.
Sertaç hanım 2011 yılından beri Lumia serisinin lansmanından sorumlu. Ondan önce de 2000 yılından beri Nokia'da çalışıyor ve Nokia Doğu Avrupa sorumlusu.

ali kemal abinin istihbaratları çok kuvvetli yaArkadaşlar süpersiniz.Bence Nokia Türkiye bu konuya duyarsız kalmayacaktır.
Hocam sen nereden tanıyorsun![]()
mübarek istihbarat konusunda mitten daha hızlı ya