Öneri (Güncellendi) Stant ile Windows Phone Tanıtmak İster Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
listeyi oluşturuyorum. Adını yazdıranların bile daha yazmasına gerek yok.
şehir , telefon modeli, isim olarak yazınız lütfen.
şansımızı deneyelim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çağrı GŪNDŪZ Lumia 1520 İSTANBUL.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Onur Yurdakul Lumia 625 İstanbul/Esenyurt

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
dawid

dawid

Üye
nokianın turkiyede satmama nedeni ne olabilir sizde tabiki NOKIA TURKİYE butun bu android sacmalığının tutulma nedeni nokış Türkiye dir onlar hiç bi iş yapmaz sanada destek olmaz uyuzdurlar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Listeye eklendi . :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Nokia ya şöyle vizyon sahibi birinin gelmesi lazım. Öne var olan sorunlardan başlayıp en son cihaz satışı üzerine yoğunlaşacak biri. Kamuoyunda Nokia güvenini sağlamalı başta bunu da teknik servis ve Nokia store larda çalışanları adam ederek başlamalı aksi halde isterse bir önceki yılın 2 katı lumia satsın o küfürü yedikten sonra bir anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve sekajmer
kursat99

kursat99

Üye
Dedikleriniz doğru bence de. Nokia'nın da destek vereceğini düşünüyorum. Ayrıca şu bilgisiz elemanlar konusuna gelirsek; bana kalsa Nokia telefonlarının bundan sonra sadece Nokia Store larda satılmasını sağlardım. Her mağaza da satılırsa hep kötülenmeye devam edecek. Bari sadece Nokia Store larda olsun da en azından kötülenmesin.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
çok haklınız . Hep bir aşağılama var. Bu arada bana mail geldi Nokia satışı bu ay tamamen gerçekleşiyormuş. umudum kırıldı doğrusu

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
çok haklınız . Hep bir aşağılama var. Bu arada bana mail geldi Nokia satışı bu ay tamamen gerçekleşiyormuş. umudum kırıldı doğrusu
Banada geldi. Size hiçbişey olmayacak felan diyor.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Acımıycak diyorlar

MaxiCep dumanla gönderildi.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Parayı veren hersey yapar

mummmya

Üye
lumia 1320

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Windows Phone'u Tanıtmak amaçlı gruplar oluşturup her şehirde tanıtım yapmak gibi bir fikrimiz var.
Nokia, Microsoft Türkiye Destek verir ise , küçük bir ihtimal ama denemeden bilemeyiz.
Peki neden böyle bir şey yapalım ? diyebilirsiniz.
Yeni bir oyun/uygulama çıktığında batmış bir sistemmiş gibi küçümseniyoruz veya insanların " Windows 8 mi ? " , " Lumia mı ? " demesinden bıktık artık. Bunu değiştirmek istiyoruz. Nokia'nın batmadığını ayakta olduğunu göstermek için.
En azından Android , İphone ile aynı keseye koyulmasını istiyoruz.
Peki bunu biz mi yapacağız demeyin! Şimdi sayımız az olabilir fakat zamanla büyüyeceğiz. ( Eğer destek verilir ise )

Şimdilik liste ;

Çağrı GŪNDŪZ - Lumia 1520 İSTANBUL.
Onur Yurdakul - Lumia 625 İstanbul/Esenyurt
Yunus Emre - Lumia 620 - Bursa
Anıl Dicle - Siyah L920 - İzmir
Osman MERT - Lumia 920,820,720,620,520. Not: Telefonlardan sadece 920 ve 620 benim. Diğerleri buradaki arkadaşlarımın. NEVŞEHİR/MERKEZ

• Beğen

smltrl

Üye
İsmail Tural lumia 820-620 Kütahya

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
:oke: eklendi