arkadaşlar 1 saat önce geçtim android 4 e. ilk yüklediğimde baya pişman oldum. yaklaşık 10 dk sonra gayet kararlı çalışmaya başladı. ben çok memnunum kesinlikle geçmelisiniz![]()
Bende Memnunum Yağ Gibi Aktığı Söylenemez Fakat Kasma Donma Isınma Da Yok.
Konu Açıcağım Biraz Daha Devam Ederse Herkesteki Problemler.
-Hafıza Kartınızı Biçimlendirin.(Fat 32 )
-Sony Update Servis İle Güncelleyin.(Fabrika Ayarla-Güncelle Seçeneğini Seçin)
Kamerayada şöyle bir çözüm var görüntü sabitleyici kapat.
şimdi canlı duvar kağıdı yaptım.Bariz kasiyor telefon
Bir açıklama var mı yeni güncelleme ile ilgili
beyler 7610 pc ye bglyrm usb
kablosu ile, snra internte bglan
dyrm tlfnda G yazsı çkyr ama
kutucuk seklnde dolmyr.
İnternete bglanamyrm ltfn yardm.

Bende de Neo V var menü geçişlerinde,kamera kasma sorunu,2d oyunlarda kasma,3d oyunlarda ram yetersizliği vb.aynı sorunlar var.Bende yeni sürümü bekliyorum.Yeni sürüm çıktığında güncelleyeceğim.Yeni sürümden de hiç haber yok
Denedim, çok az düzeldi. Yüz tanımayı da kapatın diyorlar o da kapalıydı. Ben artık yeni versiyon çıkarsa güncellerim.

Bende de Neo V var menü geçişlerinde,kamera kasma sorunu,2d oyunlarda kasma,3d oyunlarda ram yetersizliği vb.aynı sorunlar var.Bende yeni sürümü bekliyorum.Yeni sürüm çıktığında güncelleyeceğim.Yeni sürümden de hiç haber yok![]()
yeni surumden haber var gibi bi sitede test aşamasında olduğu en kısa sürede tüm ics kullanıcılarına sunulacağı söyleniyor
gelince denemek lazım
gelince denemek lazım

yeni surumden haber var gibi bi sitede test aşamasında olduğu en kısa sürede tüm ics kullanıcılarına sunulacağı söyleniyor

Bende döndüm 2.3.4 e
Ama bende sadece geçişler hızlı değildi başka sorun yoktu.
Zaten en büyük sorun geçişlerde, Angry Birds gibi 2D oyunlarda ve kameradaydı.
Ben Sony Ericsson'un sitesinde böyle bir haber görmedim
Angry Birds deneseydin keşkeZaten en büyük sorun geçişlerde, Angry Birds gibi 2D oyunlarda ve kameradaydı.

Sen Video Koymuştun Angry Birds İle İlgili Yavaş Yavaş Kaydırınca Kasıyor Diye Özellikle Onu Denedim Kasma Yoktu Herhalde Telefondan Telefona Fark ediyor.
Sen Diyosun Çok Kasıyo 2D 3D Kamera Rezalet.
Ben Diyorum Sadece Geçişler Akıcı Değil.
_xXx_ Diyor Hiç Bir Problem Yok.
Bu Nasıl İş Anlamadım.
Bu Arada İmzan Güzel Olmuş![]()

Sen Video Koymuştun Angry Birds İle İlgili Yavaş Yavaş Kaydırınca Kasıyor Diye Özellikle Onu Denedim Kasma Yoktu Herhalde Telefondan Telefona Fark ediyor.
Sen Diyosun Çok Kasıyo 2D 3D Kamera Rezalet.
Ben Diyorum Sadece Geçişler Akıcı Değil.
_xXx_ Diyor Hiç Bir Problem Yok.
Bu Nasıl İş Anlamadım.
Bu Arada İmzan Güzel Olmuş![]()
senin tel ile rambonun teli farklı ama