(Güncellendi) ICS 4.0.4 Kullananlar Buraya - Bin Pişmanım (Sorunları Buraya Rapor Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar bende de neo v var. telefona bir sürü uygulama yüklü hiç bir kasma donma vs yok.

video çekerken takilma olmuyor. kamerası çok net. özellikle yakın çekimde muhteşem. ders notları veya ilanların resimlerini çekerken çok rahat okunuyor.

android 4.0.4 yüklü.
tek sorun telefon sarjda iken sapitiyor. dokunmatiğı kullanamiyorsunuz. bunun sebebi de orijinal şarj aleminin kullanılmaması imiş. nitekim pc den şarj edildiğinde sözkonusu problem olmuyor.

Sana ne mutlu ama sorun yaşayan arkadaşlar zaten xperia pro'dan şikayetçi...

lgkg300

lgkg300

Üye
tek sorun şarj bir günü zor çıkarıyor. android olmasından dolayı. uzun ömür pil beklemek de olmaz hani.
uzun şarj süresi isteyen gider eski nokia 3310 Kullanır bir hafta şarj yeter. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir de resmi forumlarda "kasıyor" sorularına "hafıza kartını biçimlendirin" demezler mi :off:

Şu piksel piksel olma olayını çözseler bütün kasmalar düzelir.

lgkg300

lgkg300

Üye
android de sürüm güncelleme sanırım hepsinde sıkıntı galiba. son zamanlarda samsung un galaxy serisini inceliyordum. özellikle gioda güncelleme yapılırken telefon kullanılamaz hale geliyordu. ram 200mb den inliyordu.
Xperia proda da demek ki benzer sorunlar varmış.

anlamadığım nokta şu madem 512mb li cihazlar 4.0.4 u kaldıramayacak sıkıntı verecek neden kullanima sunuyorlar. bu adamlar hiç mi test etmiyor ????

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
android de sürüm güncelleme sanırım hepsinde sıkıntı galiba. son zamanlarda samsung un galaxy serisini inceliyordum. özellikle gioda güncelleme yapılırken telefon kullanılamaz hale geliyordu. ram 200mb den inliyordu.

anlamadığım nokta şu madem 512mb li cihazlar 4.0.4 u kaldıramayacak sıkıntı verecek neden kullanima sunuyorlar. bu adamlar hiç mi test etmiyor ????

Aynı soruyu bende sormuştum:(

lgkg300

lgkg300

Üye
Bir de resmi forumlarda "kasıyor" sorularına "hafıza kartını biçimlendirin" demezler mi :off:

Şu piksel piksel olma olayını çözseler bütün kasmalar düzelir.

kardeş hafıza kartını NTFS olarak biçimlendirin donmalarin giderildiğini bir yerde okumustum

djhiguramos

djhiguramos

Üye

Ayda bir android sürümü çıkıyordu bi ara 2.3.4 .2.4.5 ics falan dendi yani ne bekliyorduk ki zaten.Bilgisayarlara bakalım xp sürümü halan en çok kullanılan işletim sistemleri arasında neden stabil android gibi değil ki win2k dan hemen sonra çıkmamış çünkü.

lgkg300

lgkg300

Üye

Telefon destekler mi acep? Deniyorum :pc:

symbian desteklemiyor diye biliyorum android de durum ne bilmiyorum. şahsen denemedim

- - - Eklendi - - -

Ayda bir android sürümü çıkıyordu bi ara 2.3.4 .2.4.5 ics falan dendi yani ne bekliyorduk ki zaten.Bilgisayarlara bakalım xp sürümü halan en çok kullanılan işletim sistemleri arasında neden stabil android gibi değil ki win2k dan hemen sonra çıkmamış çünkü.

android in yeni.sürümü çıksa bile zannediyorum donanimsal olarak zengin telefonlara hitap edecektir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Desteklemedi NTFS formatını. Ancak hazır hafıza kartını biçimlendirmişken telefona cynogenmod attım. Klavye sorunu çıktı. Yanlış semboller çıkıyor.

CorbyW

CorbyW

Üye
Sen gittinde ne yaptın be abim! Alacaktın bir S ve ya P bakacaktın keyfine.. Neyse beklemen iyi olmuş. Sony amiral gemisini sunuyor bu sene.. :) Haberler gene Sony'ci olarak bende. :) Sorunu çözmen iyio lmuş güle güle kullan bu arada.

emir123321

Üye
Xperia Arc'm var . 2.3.4 te cok memnundum 4.0.4 de bunu soyliyemem. Sarj ı emiyo sanki. Bazen oyunlardan atıyo.Bos Ram yaklasık 30-40mb daha az. Menü geçişlerinde donmalar da var :S

cyber

cyber

Üye
ntfs yi sadece ios destekliyo o yüzden 4gb den büyük mkv dosyalarını oynatabiliyo

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
İce cream tutmaz

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt